علائمم تب لرز دارم شکمم درد میکنه دور نافم حالت تهوع میگیرم وقتی غذا میخورم .. سرم گاهی درد میکنه
رها جونییییی Guest Dec 2, 2020 #1 علائمم تب لرز دارم شکمم درد میکنه دور نافم حالت تهوع میگیرم وقتی غذا میخورم .. سرم گاهی درد میکنه
صنم Guest Dec 2, 2020 #2 یه دکتر برو علایم کرونا هم تو بعضی ها که دستگاه گوارش درگیر میکنه همینه. معذرت میخوام اسهالی یا یبوست؟
یه دکتر برو علایم کرونا هم تو بعضی ها که دستگاه گوارش درگیر میکنه همینه. معذرت میخوام اسهالی یا یبوست؟
استارتر استارتر رها جونییییی Guest Dec 2, 2020 #5 جوجه رنگی گفت: یه دکتر برو علایم کرونا هم تو بعضی ها که دستگاه گوارش درگیر میکنه همینه. معذرت میخوام اسهالی یا یبوست؟ کلیک کنید تا باز شود... نه
جوجه رنگی گفت: یه دکتر برو علایم کرونا هم تو بعضی ها که دستگاه گوارش درگیر میکنه همینه. معذرت میخوام اسهالی یا یبوست؟ کلیک کنید تا باز شود... نه
استارتر استارتر رها جونییییی Guest Dec 2, 2020 #6 کنکوری گفت: یا علی چرا انقدر همه مریضن ((((( کلیک کنید تا باز شود... نِمدونم?
صنم Guest Dec 2, 2020 #8 کنکوری گفت: اون خانومه چند سالشونه ؟ سرطان لنفوم من یکی از دوستام داشت ( کلیک کنید تا باز شود... ۱۹ سال
کنکوری گفت: اون خانومه چند سالشونه ؟ سرطان لنفوم من یکی از دوستام داشت ( کلیک کنید تا باز شود... ۱۹ سال
استارتر استارتر رها جونییییی Guest Dec 2, 2020 #9 کنکوری گفت: اون خانومه چند سالشونه ؟ سرطان لنفوم من یکی از دوستام داشت ( کلیک کنید تا باز شود... کی ?
کنکوری گفت: اون خانومه چند سالشونه ؟ سرطان لنفوم من یکی از دوستام داشت ( کلیک کنید تا باز شود... کی ?
صنم Guest Dec 2, 2020 #11 رها جونییییی۱۸ گفت: نه کلیک کنید تا باز شود... باز چون تو پاندمی هستیم بهتره سریع یه دکتر بری و حتما بهش بگو آپاندیسم رو هم معاینه کن چون نگی به فکرش نمیرسه
رها جونییییی۱۸ گفت: نه کلیک کنید تا باز شود... باز چون تو پاندمی هستیم بهتره سریع یه دکتر بری و حتما بهش بگو آپاندیسم رو هم معاینه کن چون نگی به فکرش نمیرسه
.'.'.' Guest Dec 2, 2020 #13 وای بنده خدا چه قد کوچولوعه جوجه رنگی گفت: ۱۹ سال کلیک کنید تا باز شود...
استارتر استارتر رها جونییییی Guest Dec 2, 2020 #14 جوجه رنگی گفت: باز چون تو پاندمی هستیم بهتره سریع یه دکتر بری و حتما بهش بگو آپاندیسم رو هم معاینه کن چون نگی به فکرش نمیرسه کلیک کنید تا باز شود... میترسم چیزی نباشه بیخودی برم از کرونا میترسم
جوجه رنگی گفت: باز چون تو پاندمی هستیم بهتره سریع یه دکتر بری و حتما بهش بگو آپاندیسم رو هم معاینه کن چون نگی به فکرش نمیرسه کلیک کنید تا باز شود... میترسم چیزی نباشه بیخودی برم از کرونا میترسم
.'.'.' Guest Dec 2, 2020 #16 رها جونییییی۱۸ گفت: میترسم چیزی نباشه بیخودی برم از کرونا میترسم کلیک کنید تا باز شود... به نظر من باز یه دکتر برید آزمایش بدید ببینید چی میشه
رها جونییییی۱۸ گفت: میترسم چیزی نباشه بیخودی برم از کرونا میترسم کلیک کنید تا باز شود... به نظر من باز یه دکتر برید آزمایش بدید ببینید چی میشه
استارتر استارتر رها جونییییی Guest Dec 2, 2020 #17 کنکوری گفت: به نظر من باز یه دکتر برید آزمایش بدید ببینید چی میشه کلیک کنید تا باز شود... حتما عزیزم یه سر میرم
کنکوری گفت: به نظر من باز یه دکتر برید آزمایش بدید ببینید چی میشه کلیک کنید تا باز شود... حتما عزیزم یه سر میرم
.'.'.' Guest Dec 2, 2020 #18 جوجه رنگی گفت: پستتو پاک کن عزیزم ممکنه دوستمون بخونه خواهش میکنم پاک کن??? کلیک کنید تا باز شود... بلد نیستم چه طوری ؟
جوجه رنگی گفت: پستتو پاک کن عزیزم ممکنه دوستمون بخونه خواهش میکنم پاک کن??? کلیک کنید تا باز شود... بلد نیستم چه طوری ؟
صنم Guest Dec 2, 2020 #20 رها جونییییی۱۸ گفت: میترسم چیزی نباشه بیخودی برم از کرونا میترسم کلیک کنید تا باز شود... نترس خوشگلم ادرس یه دکتر خوب بدم عصر بری هرجی باشه زود تشخیص میده متخصص جراحی عمومی هس دوتا ماسک بزن با پروتکل برو
رها جونییییی۱۸ گفت: میترسم چیزی نباشه بیخودی برم از کرونا میترسم کلیک کنید تا باز شود... نترس خوشگلم ادرس یه دکتر خوب بدم عصر بری هرجی باشه زود تشخیص میده متخصص جراحی عمومی هس دوتا ماسک بزن با پروتکل برو