مجله خبری
Guest
آموزش دستور پخت کیک در سه سوت به روشی آسان و سریع
برای 4 نفر
اول از همه تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو هم بزنید تا موادتون کش دار و کرم رنگ بشه
بعد شیر و روغن مایع(من روغن کنجد ریختم) بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید، به جای شیر میتونید از آب میوه یا آب ولرم هم استفاده کنید
من بخاطر اینکه مغز نداشتم داخلش بریزم کمی پودر نسکافه ریختم
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و با الک کم کم به مواد اضافه کرده و با دست شبیه به (8) هم بزنید تا پف کیک نخوابه
من داخل کیک پز ریختم شما میتونید داخل قابلمه بذارید با شعله کم و دمکنی بعد نیم ساعت خلال دندان رو داخلش فرو کنید اگر مواد به کیک نچسبید آمادس اگر چسبید یک ربع دیگر بهش زمان بدید تا کاملا بپزه
برای 4 نفر
- 1 پیمانه آرد قنادی
- 1.3 پیمانه شیر
- 1.3 پیمانه شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 6 ق غ روغن مایع
- 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- کمی وانیل (نوک قاشق چایخوری)
اول از همه تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو هم بزنید تا موادتون کش دار و کرم رنگ بشه
بعد شیر و روغن مایع(من روغن کنجد ریختم) بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید، به جای شیر میتونید از آب میوه یا آب ولرم هم استفاده کنید
من بخاطر اینکه مغز نداشتم داخلش بریزم کمی پودر نسکافه ریختم
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و با الک کم کم به مواد اضافه کرده و با دست شبیه به (8) هم بزنید تا پف کیک نخوابه
من داخل کیک پز ریختم شما میتونید داخل قابلمه بذارید با شعله کم و دمکنی بعد نیم ساعت خلال دندان رو داخلش فرو کنید اگر مواد به کیک نچسبید آمادس اگر چسبید یک ربع دیگر بهش زمان بدید تا کاملا بپزه