مجله خبری

Guest
آموزش دستور پخت کیک در سه سوت به روشی آسان و سریع

برای 4 نفر
  1. 1 پیمانه آرد قنادی
  2. 1.3 پیمانه شیر
  3. 1.3 پیمانه شکر
  4. 2 عدد تخم مرغ
  5. 6 ق غ روغن مایع
  6. 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  7. کمی وانیل (نوک قاشق چایخوری)

اول از همه تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو هم بزنید تا موادتون کش دار و کرم رنگ بشه
بعد شیر و روغن مایع(من روغن کنجد ریختم) بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید، به جای شیر میتونید از آب میوه یا آب ولرم هم استفاده کنید

من بخاطر اینکه مغز نداشتم داخلش بریزم کمی پودر نسکافه ریختم
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و با الک کم کم به مواد اضافه کرده و با دست شبیه به (8) هم بزنید تا پف کیک نخوابه

من داخل کیک پز ریختم شما میتونید داخل قابلمه بذارید با شعله کم و دمکنی بعد نیم ساعت خلال دندان رو داخلش فرو کنید اگر مواد به کیک نچسبید آمادس اگر چسبید یک ربع دیگر بهش زمان بدید تا کاملا بپزه

 

بالا