مجله خبری
Guest
آموزش و دستور پخت شیرینی خوشمزه نان قندی ساده در منزل با شیره انگور
همه ی مواد بالا رو مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن و خمیر اماده بشه (زیاد ورز ندیم چون به روغن میفته)
کف سینی کاغذ روغنی میندازیم و خمیر رو روش باز میکنیم.مواد رومال همه رو با هم مخلوط میکنیم و روی خمیر میمالیم و کنجد روش میپاشیم و در توستر از قبل گرم شده به مدت (۱۰دقیقه دما از پایین،و ۵دقیقه دما از بالا) میزاریم
میخواستم نون قندی که تو دستوراتم هست و درست کنم یهویی به ذهنم رسید توش شیره انگور بریزم.شیرینیش کمه ولی همراه با آبمیوه یا نوشیدنیهای شیرین دیگه خوبه
- 2 لیوان آرد
- نصف لیوان شیره انگور
- نصف لیوان روغن مایع
- 2 قاشق غذاخوری گلاب
- نصف قاشق مرباخوری پودر دارچین
- 2 قاشق مرباخوری بکین پودر
- رومال
- 1 قاشق مرباخوری عسل
- کمی زعفران
- نصف سفیده تخم مرغ
- کنجد
همه ی مواد بالا رو مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن و خمیر اماده بشه (زیاد ورز ندیم چون به روغن میفته)
کف سینی کاغذ روغنی میندازیم و خمیر رو روش باز میکنیم.مواد رومال همه رو با هم مخلوط میکنیم و روی خمیر میمالیم و کنجد روش میپاشیم و در توستر از قبل گرم شده به مدت (۱۰دقیقه دما از پایین،و ۵دقیقه دما از بالا) میزاریم
میخواستم نون قندی که تو دستوراتم هست و درست کنم یهویی به ذهنم رسید توش شیره انگور بریزم.شیرینیش کمه ولی همراه با آبمیوه یا نوشیدنیهای شیرین دیگه خوبه