طرز تهیه نان قندی خانگی با شیره انگور

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
آموزش و دستور پخت شیرینی خوشمزه نان قندی ساده در منزل با شیره انگور

  1. 2 لیوان آرد
  2. نصف لیوان شیره انگور
  3. نصف لیوان روغن مایع
  4. 2 قاشق غذاخوری گلاب
  5. نصف قاشق مرباخوری پودر دارچین
  6. 2 قاشق مرباخوری بکین پودر
  7. رومال
  8. 1 قاشق مرباخوری عسل
  9. کمی زعفران
  10. نصف سفیده تخم مرغ
  11. کنجد

همه ی مواد بالا رو مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن و خمیر اماده بشه (زیاد ورز ندیم چون به روغن میفته)

کف سینی کاغذ روغنی میندازیم و خمیر رو روش باز میکنیم.مواد رومال همه رو با هم مخلوط میکنیم و روی خمیر میمالیم و کنجد روش میپاشیم و در توستر از قبل گرم شده به مدت (۱۰دقیقه دما از پایین،و ۵دقیقه دما از بالا) میزاریم

میخواستم نون قندی که تو دستوراتم هست و درست کنم یهویی به ذهنم رسید توش شیره انگور بریزم.شیرینیش کمه ولی همراه با آبمیوه یا نوشیدنیهای شیرین دیگه خوبه



 

بالا