طرز تهیه ماکارونی 😋

nasim.1391

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
خمیر شدن دلایل زیادی داره

سیب زمینی سرخ کنی آخر سر که دم کشید ترکیب کنی خیلی خوشمزه میشه
مادرشوهرم با موادش سرخ میکنه میریزه نگینی ریز همون با خودش آبپزمیکنه بعد دم میکنه بازم عالیه.خودم گوشت یا مرغ با فلفل دلمه میزنم
 
استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
مادرشوهرم با موادش سرخ میکنه میریزه نگینی ریز همون با خودش آبپزمیکنه بعد دم میکنه بازم عالیه.خودم گوشت یا مرغ با فلفل دلمه میزنم
منم با مرغ یا مواد دیگه گاهی درست کردم اینا رو هر چی دوست داری بزن ولی پخت با روش من عالی میشه
 

ملکه عمارت👸

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
May 17, 2023
جنسیت
خانم
اول پیاز و سرخ میکنم بعد مرغ چرخ شده میریزم میپزه رب گوجه شو میریزم
بعدش ماکارانی رو میریزم قابلمه با آب جوش یکم میپزه
آب کشی میکنم میریزم رو مواد قبلی قاطی میکنم تو قابلمه روغن میریزم میزارم دم بکشه
 
استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
اول پیاز و سرخ میکنم بعد مرغ چرخ شده میریزم میپزه رب گوجه شو میریزم
بعدش ماکارانی رو میریزم قابلمه با آب جوش یکم میپزه
آب کشی میکنم میریزم رو مواد قبلی قاطی میکنم تو قابلمه روغن میریزم میزارم دم بکشه
خوب میشه ؟؟
 
استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
اول پیاز و سرخ میکنم بعد مرغ چرخ شده میریزم میپزه رب گوجه شو میریزم
بعدش ماکارانی رو میریزم قابلمه با آب جوش یکم میپزه
آب کشی میکنم میریزم رو مواد قبلی قاطی میکنم تو قابلمه روغن میریزم میزارم دم بکشه
من دستورشو دقیق توضیح دادم خواستی بپز به روش من عالی میشه 🧡
 
استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
(این مقدار که میگم برای ماکارونی ۷۰۰ گرمی هست)

طرز تهیه 🤗

تو یه تابه بزرگ ۲ تا پیاز بزرگ (یه کاسه پیاز خردشده) با کمی گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی یا هر دو ( ۲ قاشق چرخکرده خیلی پر بود ، چرخ کرده زیاد باشه بدمیشه ) با یک استکان روغن و کمی آب بذارید تفت بخوره درتابه رو بذارید بعد که آبش کشیده شد و پیازها نرم شد (گوشت رو خیلی سرخ نکنید آب میان بافتیشو از دست میده خشک میشه)

ادویه بزنید نوک قاشق چای خوری فلفل و نصف قاشق چای خوری زردچوبه بزنید و هر ادویه ای که دوست دارید کمی بزنید و ۷ قاشق رب گوجه فرنگی (قاشق رو زیاد پرنکنید) ..

بعد کمی آب بریزید و بذارید سس جابیفته باید کلا دوسه ساعت بپزه و آبش خشک بشه می تونید کمی آبلیمو هم اضافه کنید ،کامل بذارید آبش کشیده بشه دوباره تفت بخوره یکم ته بگیره مطمئن بشید آب نداره

(پیاز زیاده ولی خب پیاز زیاد باشه خوشمزه میشه ماکارونی رو که میذارید دم پیازها آب میشه زیاد مشخص نمیشه )



❤❤❤❤❤❤


حالا تو یه قابلمه بزرگ ،( قابلمه ۸ نفر) آب پرکنید سرش کمی خالی باشه کمی نمک و زردچوبه بزنید وقتی کمی جوشید بخار کرد حرارت رو متوسط کنید ماکارونی ۷۰۰ گرمی رو اضافه کنید اگه دیدید خیلی آب می جوشه قلقل میکنه یکم آب مثلا نصف استکان آب سرد اضافه کنید تا دماش بیاد پایین


و بعد ماکارونی رو اضافه کنید مدام هم بزنید ۳ دقیقه بجوشه آبکش کنید و کلی روش آب سرد بگیرید تا کاملا سرد بشه تا خمیر نشه ، صاف بذارید کنار سینک یکم آبش بره وقت بگیرید ۲ دقیقه که آبش رفت ، آبکش رو خالی کنید روی سس چرخکرده و ترکیب کنید

زود یا دیر بردارید آبکش رو خمیر میشه باید خیلی آب نداشته باشه و خشک هم نباشه چسبنده نباشه

نصف استکان روغن بریزید بذارید روغن داغ بشه ، سیب زمینی حلقه ای رو بذارید یه طرفشو سرخ کنید برگردونید اونطرفشم یکم تفت بخوره بعد ماکارونی رو اضافه کنید کناره هاشو جمع کنید و بذارید یکساعت دم بکشه

یا وقتی روغن داغ شد نون دولایه بذارید یکم تفت خورد ماکارونی رو اضافه کنید و یا روی نون سیب زمینی حلقه ای بذارید بعد ماکارونی رو اضافه کنید


سیب زمینی نگینی سرخ کنید و آخرسر ترکیب کنید

نوش جان 😘
آبکش رو یه دفعه خالی نکنید تو سس چون زیرش آب داره با دست بردارید بریزید رو سس
 

بالا