(این مقدار که میگم برای ماکارونی ۷۰۰ گرمی هست)
طرز تهیه
تو یه تابه بزرگ ۲ تا پیاز بزرگ (یه کاسه پیاز خردشده) با کمی گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی یا هر دو ( ۲ قاشق چرخکرده خیلی پر بود ، چرخ کرده زیاد باشه بدمیشه ) با یک استکان روغن و کمی آب بذارید تفت بخوره درتابه رو بذارید بعد که آبش کشیده شد و پیازها نرم شد (گوشت رو خیلی سرخ نکنید آب میان بافتیشو از دست میده خشک میشه)
ادویه بزنید نوک قاشق چای خوری فلفل و نصف قاشق چای خوری زردچوبه بزنید و هر ادویه ای که دوست دارید کمی بزنید و ۷ قاشق رب گوجه فرنگی (قاشق رو زیاد پرنکنید) ..
بعد کمی آب بریزید و بذارید سس جابیفته باید کلا دوسه ساعت بپزه و آبش خشک بشه می تونید کمی آبلیمو هم اضافه کنید ،کامل بذارید آبش کشیده بشه دوباره تفت بخوره یکم ته بگیره مطمئن بشید آب نداره
(پیاز زیاده ولی خب پیاز زیاد باشه خوشمزه میشه ماکارونی رو که میذارید دم پیازها آب میشه زیاد مشخص نمیشه )
❤❤❤❤❤❤
حالا تو یه قابلمه بزرگ ،( قابلمه ۸ نفر) آب پرکنید سرش کمی خالی باشه کمی نمک و زردچوبه بزنید وقتی کمی جوشید بخار کرد حرارت رو متوسط کنید ماکارونی ۷۰۰ گرمی رو اضافه کنید اگه دیدید خیلی آب می جوشه قلقل میکنه یکم آب مثلا نصف استکان آب سرد اضافه کنید تا دماش بیاد پایین
و بعد ماکارونی رو اضافه کنید مدام هم بزنید ۳ دقیقه بجوشه آبکش کنید و کلی روش آب سرد بگیرید تا کاملا سرد بشه تا خمیر نشه ، صاف بذارید کنار سینک یکم آبش بره وقت بگیرید ۲ دقیقه که آبش رفت ، آبکش رو خالی کنید روی سس چرخکرده و ترکیب کنید
زود یا دیر بردارید آبکش رو خمیر میشه باید خیلی آب نداشته باشه و خشک هم نباشه چسبنده نباشه
نصف استکان روغن بریزید بذارید روغن داغ بشه ، سیب زمینی حلقه ای رو بذارید یه طرفشو سرخ کنید برگردونید اونطرفشم یکم تفت بخوره بعد ماکارونی رو اضافه کنید کناره هاشو جمع کنید و بذارید یکساعت دم بکشه
یا وقتی روغن داغ شد نون دولایه بذارید یکم تفت خورد ماکارونی رو اضافه کنید و یا روی نون سیب زمینی حلقه ای بذارید بعد ماکارونی رو اضافه کنید
سیب زمینی نگینی سرخ کنید و آخرسر ترکیب کنید
نوش جان