طرز تهیه مارمالاد زردآلو خوشمزه رزا منتظمی

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه مارمالاد زردآلو خوشمزه و عالی و حرفه ای

مواد لازم برای تهیه مارمالاد زردآلو

زعفران آب گرفته غلیظ :2 قاشق غذاخوری
زردآلو: 1 کیلو
پودر ژلاتین : 1 قاشق مرباخوری پر
شکر :1 کیلو
آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
گلاب :1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه مارمالاد زرد آلود

ابتدا زردآلوهای رسیده را انتخاب کنید، آنها را بشویید و هسته را جدا کنید، زردآلو را داخل هم زن یا غذاساز بریزید و حسابی له کنید. آن را داخل قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید، به مدت یک ساعت استراحت بدهید.
حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید، شعله را کم کنید و آرام هم بزنید، زعفران را اضافه کنید. گاهی هم بزنید تا مارمالاد آماده شود در این مدت زعفران را اضافه کنید، پودر ژلاتین و گلاب را روی کتری قرار داده و بن ماری کنید، وقتی مارمالاد قوام لازم را به دست آورد آب لیمو را اضافه کنید چند دقیقه بعد خاموش کنید.
ژلاتین بن ماری شده را اضافه کرده و هم بزنید، یک ربع استراحت بدهید در این مدت دمای مارمالاد حسابی گرفته شده است. حالا مارمالاد را داخل شیشه بریزید و در آن را محکم کنید.
آن را داخل یخچال بگذارید و استفاده کنید.


نکته

می توانید انواع آجیل خرد شده هم به این مارمالاد اضافه کنید اما آجیل نباید شور باشد.
بهتر است از زردآلوی خیلی رسیده و در حال له شدن استفاده کنید چون مارمالاد خوشمزه می شود.

Û±Û¶_Û³Û²_ÛµÛµ_1391511_936.jpg
 

بالا