طرز تهیه سیب زمین به سبک آسیایی . خوشمزه تر شدن سیب زمینی سرخ شده
بچا من این سیبزمینی رو الان درست کردم . خیییییلی خوشمزه شد
یدونه سیبزمینی متوسط رو از وسط دو نیم کردم انداختم تو یه ظرف کوچیک توش آب ریختم ، یک قاشق چایخوری زردچوبه و دو قاشق چایخوری هم نمک زدم بهش ، گذاشتم رو گاز تا کمی مغز پخت شه .
اصلا نیاز نی به پخت کامل برسه . همین که چاقو زدید دیدید رفت داخل ، کفایت میکنه . ضمن اینکه زردچوبه رو زدم بخاطر خوشرنگ شدن سیب زمینی .
بعد که سیب زمینی کمی مغز پخت شد از قابلمه درآوردم ریختم تو ظرف و با گوشتکوب کااااامل لهش کردم . وقتی کامل له شد ، ۴ قاشق چایخوری بهش پودر نشاسته زدم ، دستکش دستم کردم و شروع کردم به ورز دادن .
وقتی نشاسته کامل به خورد سیب زمینی رفت ، یه مشما فریزر ضخیم (من قیف شیرینی پزی نداشتم) برداشتم و سیب زمینی ها رو ریختم داخلش و سرِ مشما رو کمی با قیچی بریدم .
روغن رو هم داخل تابه ریختم تا داغ شه . وقتی روغن داغ شد سیب زمینی ها رو به اندازهی دلخواه داخل تابه ریختم و صبر کردم تا سرخ شن . اگر دیدید شکل سیبزمینی حین پخت گرد و سیقلی نشده مجدد باید به سیب زمینی پودر نشاسته بریزید و بعد دوباره برگردونید تو مشما فریزر یا قیف
ببینید چه شکلی شده واسه من . خیییییلی ترد و خوشمزه بود . روغنم داخلش نداشت که دلو بزنه
مشاهده پیوست 303177
برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید