طرز تهیه سیب زمینی آسیایی در منزل

ملیحه

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه سیب زمین به سبک آسیایی . خوشمزه تر شدن سیب زمینی سرخ شده

بچا من این سیب‌زمینی رو الان درست کردم . خیییییلی خوشمزه شد 😍

یدونه سیب‌زمینی متوسط رو از وسط دو نیم کردم انداختم تو یه ظرف کوچیک توش آب ریختم ، یک قاشق چایخوری زردچوبه و دو قاشق چایخوری هم نمک زدم بهش ، گذاشتم رو گاز تا کمی مغز پخت شه .
اصلا نیاز نی به پخت کامل برسه ‌. همین که چاقو زدید دیدید رفت داخل ، کفایت میکنه . ضمن اینکه زردچوبه رو زدم بخاطر خوشرنگ شدن سیب‌ زمینی .

بعد که سیب‌ زمینی کمی مغز پخت شد از قابلمه درآوردم ریختم تو ظرف و با گوشت‌کوب کااااامل لهش کردم . وقتی کامل له شد ، ۴ قاشق چایخوری بهش پودر نشاسته زدم ، دستکش دستم کردم و شروع کردم به ورز دادن .

وقتی نشاسته کامل به خورد سیب‌ زمینی رفت ، یه مشما فریزر ضخیم (من قیف شیرینی پزی نداشتم) برداشتم و سیب‌ زمینی ها رو ریختم داخلش و سرِ مشما رو کمی با قیچی بریدم ‌.

روغن رو هم داخل تابه ریختم تا داغ شه . وقتی روغن داغ شد سیب‌ زمینی ها رو به اندازه‌ی دلخواه داخل تابه ریختم و صبر کردم تا سرخ شن . اگر دیدید شکل سیب‌زمینی حین پخت گرد و سیقلی نشده مجدد باید به سیب زمینی پودر نشاسته بریزید و بعد دوباره برگردونید تو مشما فریزر یا قیف

ببینید چه شکلی شده واسه من . خیییییلی ترد و خوشمزه بود . روغنم داخلش نداشت که دلو بزنه

Screenshot_20230718-204315_Gallery.jpg


 

هاله

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه سیب زمین به سبک آسیایی . خوشمزه تر شدن سیب زمینی سرخ شده

بچا من این سیب‌زمینی رو الان درست کردم . خیییییلی خوشمزه شد 😍

یدونه سیب‌زمینی متوسط رو از وسط دو نیم کردم انداختم تو یه ظرف کوچیک توش آب ریختم ، یک قاشق چایخوری زردچوبه و دو قاشق چایخوری هم نمک زدم بهش ، گذاشتم رو گاز تا کمی مغز پخت شه .
اصلا نیاز نی به پخت کامل برسه ‌. همین که چاقو زدید دیدید رفت داخل ، کفایت میکنه . ضمن اینکه زردچوبه رو زدم بخاطر خوشرنگ شدن سیب‌ زمینی .

بعد که سیب‌ زمینی کمی مغز پخت شد از قابلمه درآوردم ریختم تو ظرف و با گوشت‌کوب کااااامل لهش کردم . وقتی کامل له شد ، ۴ قاشق چایخوری بهش پودر نشاسته زدم ، دستکش دستم کردم و شروع کردم به ورز دادن .

وقتی نشاسته کامل به خورد سیب‌ زمینی رفت ، یه مشما فریزر ضخیم (من قیف شیرینی پزی نداشتم) برداشتم و سیب‌ زمینی ها رو ریختم داخلش و سرِ مشما رو کمی با قیچی بریدم ‌.

روغن رو هم داخل تابه ریختم تا داغ شه . وقتی روغن داغ شد سیب‌ زمینی ها رو به اندازه‌ی دلخواه داخل تابه ریختم و صبر کردم تا سرخ شن . اگر دیدید شکل سیب‌زمینی حین پخت گرد و سیقلی نشده مجدد باید به سیب زمینی پودر نشاسته بریزید و بعد دوباره برگردونید تو مشما فریزر یا قیف

ببینید چه شکلی شده واسه من . خیییییلی ترد و خوشمزه بود . روغنم داخلش نداشت که دلو بزنه

اره منم ازینا قبلا پختم باحاله😍😂
 
استارتر
استارتر
ملیحه

ملیحه

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
نوش جونت 😍
دلم خواست🤤
فقط خواستی درست کنی باید پودر نشاسته رو به اندازه بزنی که کم نشه . من واسه یدونه سیب‌زمینی ۴ قاشق چایخوری زدم . پس سیب‌زمینی بیشتر شد ، نشاسته هم بیشتر باید شه
 

مانا،

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
چشم 😍
حتما درست کنم معلومه خوشمزه اس🤤💜


فقط خواستی درست کنی باید پودر نشاسته رو به اندازه بزنی که کم نشه . من واسه یدونه سیب‌زمینی ۴ قاشق چایخوری زدم . پس سیب‌زمینی بیشتر شد ، نشاسته هم بیشتر باید شه
 

بالا