مژده
Guest
مواد لازم پخت آش دندونی (برای ۸ نفر)
طرز تهیه و دستور پخت:
یک روز قبل گندم را با شیر خیس کنید و در یخچال بگذارید. لوبیا چیتی و نخود را هم در آب خیس کنید. روز بعد آب نخود لوبیا را خالی کنید و با شیر و گندم روی شعله بگذارید تا بجوشد. قلم را بجوشانید و آبی که عصاره آن است را به مواد روی گاز اضافه کنید. بعد از نیم ساعت مغزها را به آن اضافه کنید و میگذارید تا خوب قوام آیند و لعاب بیندازند. بعد از پخت کامل، داغ داغ در ظرف ریخته و بعد از ۲۰ دقیقه با خامه و مقداری مغز روی آن را تزئین کنید.
اینم لینک یه مدل دیگه?
- ۳۰۰ گرم گندم پوستکنده و درسته
- ۲ لیتر شیر
- ۱۰۰ گرم لوبیا چیتی
- ۱۰۰ گرم نخود
- یک عدد قلم گوسفند یا گاو
- ۱۵۰ گرم مغز فندق
- ۱۵۰ گرم مغز بادام
- ۱۵۰ گرم مغز پسته
- ۱۵۰ گرم مغز گردو
- ۱۰۰ گرم خامه
طرز تهیه و دستور پخت:
یک روز قبل گندم را با شیر خیس کنید و در یخچال بگذارید. لوبیا چیتی و نخود را هم در آب خیس کنید. روز بعد آب نخود لوبیا را خالی کنید و با شیر و گندم روی شعله بگذارید تا بجوشد. قلم را بجوشانید و آبی که عصاره آن است را به مواد روی گاز اضافه کنید. بعد از نیم ساعت مغزها را به آن اضافه کنید و میگذارید تا خوب قوام آیند و لعاب بیندازند. بعد از پخت کامل، داغ داغ در ظرف ریخته و بعد از ۲۰ دقیقه با خامه و مقداری مغز روی آن را تزئین کنید.
اینم لینک یه مدل دیگه?
طرز تهیه دندونی خوشمزه و متفاوت مخصوص آذری ها
مواد لازم آب قلم (حالا بستگی به خودتون داره گوسفندی باش یا هر چی ) گندم به اندازه دلخواه نخود نصف گندم لوبیا هم نصف نخود پیازداغ فراوان با نعنا داغ همه حبوبات رو از یک روز قبل خیس میکنین و حداقل دوبار آبشو خالی میکنید تا هم نفخش گرفته بشه هم بو نگیره آب قلم با گندم میزارین دوساعتی بجوشه...
madaran.net