طرز تهیه دندونی خوشمزه و متفاوت مخصوص آذری ها

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
مواد لازم

آب قلم (حالا بستگی به خودتون داره گوسفندی باش یا هر چی )

گندم به اندازه دلخواه

نخود نصف گندم

لوبیا هم نصف نخود

پیازداغ فراوان با نعنا داغ

همه حبوبات رو از یک روز قبل خیس میکنین و حداقل دوبار آبشو خالی میکنید تا هم نفخش گرفته بشه هم بو نگیره

آب قلم با گندم میزارین دوساعتی بجوشه وقتی جوشید زیر گاز و کم میکنید بعد دو ساعت بقیه حبوبات رو قاطیش میکنین چندین ساعت تا حسابی بپزه و جا افتاده بشه نمک میزنین و بعد سرو با پیاز داغ و نعنا داغ فراوون نوش جان میکنید

خیلی ها عدس هم میریزن اون بستگی به ذائقتون داره ماها دوست نداریم نمیریزیم !!
مشاهده پیوست 209066
@ملیحه بیا عشقم
 

مدیسا

Guest
اش دندونی ما
فقط گندم و باقلاس و ادویه و آبلیمو خیلیم خوشمزس?بهش میگیم دِندِرو
 

Asal?

Guest
ما ارومیه ای ها توش سیرابی هم میریزیم
ولی من اونجوری خوشم نمیاد :( همون مدلی که گفتی درستش میکنم:)
 

Amirhossein1

Guest
اول گندم و نخود و عدسی رو میشورم بعدش میزاریم بپزه .. تو ظرف دیگه پیاز سرخ میکنیم و نمک و فلفل و دیگر ادویه میریزیم و گوجه هم میریزیم .. بعد این سسی که آماده کردیم میریزیم رو دندونی به همین راحتی ???
 

Amirhossein1

Guest
اول گندم و نخود و عدسی رو میشورم بعدش میزاریم بپزه .. تو ظرف دیگه پیاز سرخ میکنیم و نمک و فلفل و دیگر ادویه میریزیم و گوجه هم میریزیم .. بعد این سسی که آماده کردیم میریزیم رو دندونی به همین راحتی ???
البته هر کی دوص داشته باشه میتونه لوبیا هم بزنه ولی ما از نخود درست میکنیم?
 

صبح انتظار

Guest
من یه همسایه کرمانشاهی _ترک. دارم خیلی خوشمزه درست می کنه مخصوصا که روش کشک وگردو هم می ریزه .درضمن بعضی ها به جای آب قلم توش جگر می ریزن
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
اول گندم و نخود و عدسی رو میشورم بعدش میزاریم بپزه .. تو ظرف دیگه پیاز سرخ میکنیم و نمک و فلفل و دیگر ادویه میریزیم و گوجه هم میریزیم .. بعد این سسی که آماده کردیم میریزیم رو دندونی به همین راحتی ???
گوجه رو چه جوری میریزین؟اولین باره میشنوم!!
 

بالا