اینارو خشکشو دارمنعناع ،توخون،مرزه،گشنيز،جعفري
چاشنی دلمه هم رب آب عصاره گوشت آبغوره و شیره انگوراینارو خشکشو دارم
ولی دلمه فقط با سبزی تازه
صنم میخواس فریز کردنشو یادم بدهطرز تهیه کوفته بزباش از کشور آذربایجان
مواد لازم برای کوفته بزباش از کشور آذربایجان گوشت کم چرب چرخ کرده گوسفند حدود 200 گرم چند ق غ برنج که از قبل خیس شده چند ق غ نخود که از قبل خیس شده الو و آلوچه خشک چند عدد یک تا دو عدد سیب زمینی دو ق غ آرد نخودچی یک عدد پیاز بصورت پیاز داغ کمی نعنای خشک نمک و فلفل و زردچوبه نعنای و گشنیز تازه...madaran.net
نمیدونم چرا دلمه های من ،دلمه ی فلفل دلمه هام خوب جا نمی افتنچاشنی دلمه هم رب آب عصاره گوشت آبغوره و شیره انگور
سلامسلام کدوم دلمه منظورته دلمه برگ یا کلم یا فلفل گوجه؟
افتضاحخودت دلمه رو چجوری میپزی؟
اینو میشه آماده کرد و فریز کرد؟مواد لازم
۲ پیمانه لپه
۱پیمانه برنج
یک عدد تخم مرغ
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
½ سینه مرغ چرخ شده
۱ عدد پیاز بزرگ رنده شده و ابش کامل گرفته شده
۲ قاشق ارد
زعفران دم کشیده
نمک و فلفل و زردچوبه
۲ قاشق رب
سبزی کوفته : تره به میزان کم . شوید و مرزه
برای مواد میانی پیازداغ و زرشک و گردو
طرز پخت
لپه رو میزاریم بپزه بعد پخت میکوبیم و له میکنیم
برنج میپزیم
همه مواد بالا رو باهم قاطی میکنیم قشنگ و خوب ورز میدیم کامل کامل با هم مخلوط بشن
به اندازه پرتقال برمیداریم گرد میکنیم داخلشو پیازداغ و زرشک و گردو میزاریم دوباره گردش میکنیم
اماده که شد(میتونی سرخ هم کنی )(اینجوری هر کدوم بزار نایلون فریزر بزار فریزر موقع پخت هم همونجوری یخ زده بپز)
توی قابلمه یدونه پیاز سرخ میکنی یکی دو قاشق رب میزنی و عصاره گوشت میزنی اب میریزی میزاری بجوشه بعد اینکه جوشید کوفته هارو میندازی داخلش در قابلمه رو هم نیمه باز بزار که کوفته ها وا نرن
جوری بخورید که ار اجاق برداشتی ببری سر سفره
رب و سینه مرغ و همچنین جوشیدن اب خیلی مهمه چون نمیزاره کوفته وا بره
من گاهی بلغور میریزممواد لازم
۲ پیمانه لپه
۱پیمانه برنج
یک عدد تخم مرغ
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
½ سینه مرغ چرخ شده
۱ عدد پیاز بزرگ رنده شده و ابش کامل گرفته شده
۲ قاشق ارد
زعفران دم کشیده
نمک و فلفل و زردچوبه
۲ قاشق رب
سبزی کوفته : تره به میزان کم . شوید و مرزه
برای مواد میانی پیازداغ و زرشک و گردو
طرز پخت
لپه رو میزاریم بپزه بعد پخت میکوبیم و له میکنیم
برنج میپزیم
همه مواد بالا رو باهم قاطی میکنیم قشنگ و خوب ورز میدیم کامل کامل با هم مخلوط بشن
به اندازه پرتقال برمیداریم گرد میکنیم داخلشو پیازداغ و زرشک و گردو میزاریم دوباره گردش میکنیم
اماده که شد(میتونی سرخ هم کنی )(اینجوری هر کدوم بزار نایلون فریزر بزار فریزر موقع پخت هم همونجوری یخ زده بپز)
توی قابلمه یدونه پیاز سرخ میکنی یکی دو قاشق رب میزنی و عصاره گوشت میزنی اب میریزی میزاری بجوشه بعد اینکه جوشید کوفته هارو میندازی داخلش در قابلمه رو هم نیمه باز بزار که کوفته ها وا نرن
جوری بخورید که ار اجاق برداشتی ببری سر سفره
رب و سینه مرغ و همچنین جوشیدن اب خیلی مهمه چون نمیزاره کوفته وا بره
پیاز با گوشت چرخ کرده سرخ کن بهش کمی رب و ادویه بزنسلام
دلمه فلفل
نه کوفته بلغور ندارهمن گاهی بلغور میریزم
این عالیه دست طلا
بله من ۳۰ تا ۴۰ تا اماده میکنم فریز میکنم راستی گوشت کوفته رو ۳ بار چرخ میکنناینو میشه آماده کرد و فریز کرد؟
عااالیهپیاز با گوشت چرخ کرده سرخ کن بهش کمی رب و ادویه بزن
برنج نیم پز کن بهش زردچوبه بزن
لپه کامل بپز
همه مواد همراه با سبزی دلمه قاطی هم کن توش چنتا هم سیر رنده کن فلفل هارو پر کن
توی قابلمه یدونه پیاز و با چنتا دونه حبه سیر و گوجه نگینی سرخ کن بهش رب ویدونه گالینا بلانکا(عصاره مرغ) بزن و چنتا دوست داشتی ترش بشه الو بخارا بنداز فلفل هارو بچین تا پایین نصف دلمه ها اب بریز درشو بزار تا بپزن و آبش بکشه از وقتی غلیظ شد از سسش بردار بریز رو دلمه ها
موقع سرو هم باز پیاز سرخ کن توش یدونه گوجه خرد کن با زرشک و غوره ترکیب کن بریزید روش نوشجان کنید
من همیشه تو فریزم دلمه کلم و دلمه فلفل و دلمه گوجه و دلمه بادمجون و دلمه برگ دارم
قلقلی میکنی ونایلون پیچ؟بله من ۳۰ تا ۴۰ تا اماده میکنم فریز میکنم راستی گوشت کوفته رو ۳ بار چرخ میکنن
قلقلی که نه اندازه پرتقال اره بعدش میندازم نایلون و درشو میبندمقلقلی میکنی ونایلون پیچ؟