دیانااام
⭐کاربر فعال⭐
الان چی بزنم روشیه مقدار زمان میبره تا بره . ولی خب خدا رو شکر به خیر گذشت
الان چی بزنم روشیه مقدار زمان میبره تا بره . ولی خب خدا رو شکر به خیر گذشت
چجوری درو باز کردی ؟عزیزززم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️چقدر سخت مخصوصا بچه هاا استرس بیشتر کردن
اخه من تنهام گاهی در حموم و دستشویی قفل نمیکنم!
چون یک بار توی دستشویی گیر کردم در کامل باز کردم تا بیام بیرون😪😪😪
حالا ی بار برادر دو ساله ام رو مادرم ب من سپرد همین ک مادرم رف دیدم نیست وای کجاست پسهمه ی نگرانی منم این بود که چجوری شیشه رو بشکنم که از اونور رو سر پسرم نریزه یا شیشه رو برنداره
یعنی چی دمر بر عقربهعزیزم خدا رحم کرده ،قمر در عقربه صدقه بنداز
برای خونه شما نمیدونم چطوری هست اما برای ما لولای در آلمینیومی هست اونو باز کردمچجوری درو باز کردی ؟
واسه منم همینطوری شده بود . ولی خب چون زخمش باز بود ، ترسیدم چیزی بزنم . خودش بسته شد ، روش زخم بست و به مرور قهوهای کم رنگ شدالان چی بزنم روش
یعنی چی دمر بر عقربه
یبارم فرشته گیر کرده بود . من از سرکار اومد دیدم تو حموم گیر کرده حالش بد شده !یبار خواهرم چند ساعت گیر افتاده بود تو دستشویی اون قسمت پایین که آلومینیومی هست انقد با جا مایع زده بود که هم شده بود درو باز کرده بود
وای آخه سوپیبارم فرشته گیر کرده بود . من از سرکار اومد دیدم تو حموم گیر کرده حالش بد شده !
سریع رفتم تو حموم بهش سوپ دادم ، اونم سوپ ترش :/
نتونست بخوره رفتم واسه بنه آوردم :/
اصن نمیدونستم چیکار کنم اون لحظه !
به خدا اصلا مغزم کار نمیکرد !!!وای آخه سوپ
لااقل آب قند میاوردی 🫠🤦
شما چون دو تا بچه داری خیلی خیلی خیلی شرایطت سخت و استرس زا بودهمه ی نگرانی منم این بود که چجوری شیشه رو بشکنم که از اونور رو سر پسرم نریزه یا شیشه رو برنداره
در رخت کن ما چوبیه خرابه از داخل دستگیره نداره باز نمیشهشب قرار بود بریم جایی
اول جلو دخترم اسباب بازی ریختم پسرمو بردم حموم بعد پسرمو مشغول کردم دخترمو بردم حموم خواستم بیام بیرون قفل در از پشت افتاد گیر کردیم تو حموم
هر کااار کردم باز نشد پسرم پشت در حموم ترسیده بود و گریه میکرد دخترم توی حموم
منم هر چیی داد زدم فایده نداشت کسی تو ساختمون نبود تازه اگرم بود نمی شنید اگرم میشنید کاری نمیتونست کنه چون در ورودی قفل بود . بچه ها داشتن از ترس پس میافتادن نمیتونستم منتظر کمک بشینم
مونده بودم چیکار کنم در حموم یه قسمتش شیشه ست از اینوآلمینیومیا ...از طرفی میترسیدم شیشه رو بشکنم پسرم پشت در بود ممکن بود زخمی بشه ....
ولی چاره ای نبود با فرچه یه گوشه از شیشه رو شکستم پسرم داشت تیکه شیشه رو برمیداشت انقدررر جیغ زدم که دست نزنه ....باعجله دستمواز شیشه رد کردم قفل رو باز کردم دستمو شیشه برید ...بچه ها رو برداشتم از اتاق اومدم بیرون ...هنوز به کسی نگفتم تو شوکم حالم خیییلی بده
حالا فرض آدم لباساشم بیرون باشه خیلی سخت میشه ما همون جا تو رخت کن لباس می پوشیم بعضیا با حوله میان تو اتاقچرا بری حموم قفل درو باز بذاری
راه درستش اینه همسرت قفل در حمومو عوض کنه کشویی بذاره
اون اهرمیا همشون همینجورین
من کلاس دوم ابتدایی بودم همینجوری موندم حموم با مامانم
تحمل کردبم کسی برسه خونه گفتیم شیشه بشکنیم خرد میشه خطرناکه
مدرسمم بعد ازظهری بود نتونستم برم
بعد اون قفل رو عوض کردیم