یه اتفاق خیلی بد برام افتاد هنوز تو شوکم

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
حالا فرض آدم لباساشم بیرون باشه خیلی سخت میشه ما همون جا تو رخت کن لباس می پوشیم بعضیا با حوله میان تو اتاق
اره اگه حموم تو حیاطه حتما باید رختکن داشته باشه برا خانمها سخته همه نگاه مبکنن هوا سردم باشه بدتره
برا ما اپارتمانئ بود رختکن ولی خوب پشت در حموم بود
با اب گرم خودمونو گرم کردبم تو حموم بازی کردیم شعر خوتدبم استرس داشت اولش سرمون کرم شد یکی دوساعت بعد نجات پیدا کردیم 😂

کانفینگی

⭐کاربر برتر⭐
اره اگه حموم تو حیاطه حتما باید رختکن داشته باشه برا خانمها سخته همه نگاه مبکنن هوا سردم باشه بدتره
با اب گرم خودمونو گرم کردبم تو حموم بازی کردیم شعر خوتدبم استرس داشت اولش سرمون کرم شد یکی دوساعت بعد نجات پیدا کردیم 😂
نه حموم کنار اتاقه تو حیاط نیست

کانفینگی

⭐کاربر برتر⭐
من عاشق حمومم

استارتر
استارتر
دیانااام

دیانااام

⭐کاربر فعال⭐
برای خونه شما نمیدونم چطوری هست اما برای ما لولای در آلمینیومی هست اونو باز کردم
الان نگاه کردم برای ما هم آلومینیوم هست ولی بلد نیستم مگه باز میشه ؟!
باید در کامل باز باشه تا بتونی درش بیاری خوب

استارتر
استارتر
دیانااام

دیانااام

⭐کاربر فعال⭐

فقط به خاطر تو

⭐کاربر برتر⭐
خدا رو شکر به خیر گذشته من همیشه لای درو باز می‌زارم
بعضی دارای آلومینیومی یه قسمتی هست اونو در بیاری شیشه رو میشه درآورد مال شما نداره

جودی ابوت

⭐کاربر برتر⭐
الان نگاه کردم برای ما هم آلومینیوم هست ولی بلد نیستم مگه باز میشه ؟!
باید در کامل باز باشه تا بتونی درش بیاری خوب
اره هم پایینی هم بالایی باید باز بشه تا در کامل باز بشه اینم بگم مواظب باش چون ممکنه بیافته روی خودت.. برای ما سبکه راحت در اومد اما گذاشتنش یکم سخته

آپلود فایل یا ویدیو

بالا