یه اتفاق خیلی بد برام افتاد هنوز تو شوکم

دیانااام

⭐کاربر فعال⭐
شب قرار بود بریم جایی
اول جلو دخترم اسباب بازی ریختم پسرمو بردم حموم بعد پسرمو مشغول کردم دخترمو بردم حموم خواستم بیام بیرون قفل در از پشت افتاد گیر کردیم تو حموم
هر کااار کردم باز نشد پسرم پشت در حموم ترسیده بود و گریه میکرد دخترم توی حموم
منم هر چیی داد زدم فایده نداشت کسی تو ساختمون نبود تازه اگرم بود نمی شنید اگرم میشنید کاری نمیتونست کنه چون در ورودی قفل بود . بچه ها داشتن از ترس پس میافتادن نمیتونستم منتظر کمک بشینم
مونده بودم چیکار کنم در حموم یه قسمتش شیشه ست از اینوآلمینیومیا ...از طرفی میترسیدم شیشه رو بشکنم پسرم پشت در بود ممکن بود زخمی بشه ....
ولی چاره ای نبود با فرچه یه گوشه از شیشه رو شکستم پسرم داشت تیکه شیشه رو برمیداشت انقدررر جیغ زدم که دست نزنه ....باعجله دستمواز شیشه رد کردم قفل رو باز کردم دستمو شیشه برید ...بچه ها رو برداشتم از اتاق اومدم بیرون ...هنوز به کسی نگفتم تو شوکم حالم خیییلی بده

آیلارام

⭐کاربر برتر⭐
شب قرار بود بریم جایی
اول جلو دخترم اسباب بازی ریختم پسرمو بردم حموم بعد پسرمو مشغول کردم دخترمو بردم حموم خواستم بیام بیرون قفل در از پشت افتاد گیر کردیم تو حموم
منم هر چیی داد زدم فایده نداشت کسی تو ساختمون نبود تازه اگرم بود نمی شنید اگرم میشنید کاری نمیتونست کنه چون در ورودی قفل بود . بچه ها داشتن از ترس پس میافتادن نمیتونستم منتظر کمک بشینم
مونده بودم چیکار کنم در حموم یه قسمتش شیشه ست از اینوآلمینیومیا ...از طرفی میترسیدم شیشه رو بشکنم پسرم پشت در بود ممکن بود زخمی بشه ....
ولی چاره ای نبود با فرچه یه گوشه از شیشه رو شکستم پسرم داشت تیکه شیشه رو برمیداشت نقدررر جیغ زدم که دست نزنه ....بادعجله دستم از شیشه رد کردم قفل رو باز کردم دستمو شیشه برید ...بچه ها رو برداشتم از اتاق اومدم بیرون ...هنوز به کسی نگفتم تو شوکم حالم خیییلی بده
چقد بد و وحشتناک

هیچ

کاربر جدید
شب قرار بود بریم جایی
هر کااار کردم باز نشد پسرم پشت در حموم ترشیده بود و گدیه میکرد دخترم توی حموم
ولی چاره ای نبود با فرچه یه گوشه از شیشه رو شکستم پسرم داشت تیکه شیشه رو برمیداشت نقدررر جیغ زدم که دست نزنه ....بادعجله دستم از شیشه رد کردم قفل رو باز کردم دستمو شیشه برید ...بچه ها رو برداشتم از اتاق اومدم بیرون ...هنوز به کسی نگفتم تو شوکم حالم خیییلی بده
اتفاق بوده افتاده چیز عجیب و غیر طبیعی نبوده که دیوه جلوی در یچیزی بذار بسته نشه

استارتر
استارتر
دیانااام

دیانااام

⭐کاربر فعال⭐
چقد بد و وحشتناک
به شوهرمم نتونستم بگم صدددباااار گفته تنها بودی حموم نرو رفتی درو باز بزار .....
خبر مرگم درو باز میزاشتم پسرم میومد تو خودشو خیس میکرد ...چه میدونستم قفل در از پشت میافته

آیلارام

⭐کاربر برتر⭐
به شوهرمم نتونستم بگم صدددباااار گفته تنها بودی حموم نرو رفتی درو باز بزار .....
خبر مرگم درو باز میزاشتم پسرم میومد تو خودشو خیس میکرد ...چه میدونستم قفل در از پشت میافته
خیلی سخته نگه داشتن بچه

شیرکاکائو3:>

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
وای عزیزم
دوقلو داری؟
خیلی سخته تنهایی ببری حمام
وقتایی که همسرت هست ببرشون
یا جفتشونو باهم ببر بزار توی وان
اسباب بازی بزار بازی کنن

سید منصوره موسوی میرکلایی

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
با سلام خدمت دوست عزیزم ان شاءالله که حالت خوبه خیلی ناراحت شدم از اتفاقی که برایت افتاده به نطر من با یکی که محرم هست حرف بزن شاید دستت نیاز به بخیه داشته باشه زخم دستت چه طوریه زیاد یا کم اگر کم باشه با کمک بچت دستت را ببند تا خدای نکرده عفونت نکنه عصرت بخیر

استارتر
استارتر
دیانااام

دیانااام

⭐کاربر فعال⭐
وای عزیزم
دوقلو داری؟
اسباب بازی بزار بازی
بله
بچه ها دستمو چیکار کنم یه تیکه از گوشت کنده شده فقط بستم جاش میمونه ؟ بد جاییه
17706399824111937550284583260867.jpg

کره بادوم زمینی

⭐کاربر برتر⭐
شب قرار بود بریم جایی
ولی چاره ای نبود با فرچه یه گوشه از شیشه رو شکستم پسرم داشت تیکه شیشه رو برمیداشت انقدررر جیغ زدم که دست نزنه ....باعجله دستمواز شیشه رد کردم قفل رو باز کردم دستمو شیشه برید ...بچه ها رو برداشتم از اتاق اومدم بیرون ...هنوز به کسی نگفتم تو شوکم حالم خیییلی بده
وای ی بار من با خواهرم تنها بودیم منم ۱۲سالم اینا بود
رفتم دستشویی اومد درو قفل کرد
اون اونور گریه میکرد من اینور و از اون ور میترسیدم بره بیرون
من از داخل براش شعر اینا خوندم نذاشتم بره گفتم برو قابلمه بیار رف اورد نتونست برعکس کنه بره روش
مثلا میخواستم شیشه رو بشکونم میرف زود میومد
انقدر گریه کرد
مادرم اینا اومدن دیدند چ خبره

استارتر
استارتر
دیانااام

دیانااام

⭐کاربر فعال⭐
وای عزیزم
دوقلو داری؟
اسباب بازی بزار بازی کنن
نمیشه دوتاشونو باهم ببرم کنترل کردنشون محاله
شوهرم همیشه سرکاره نمیتونم همیشه منتظر اون بمونم اشتباه کردم درو بستم

استارتر
استارتر
دیانااام

دیانااام

⭐کاربر فعال⭐
من از داخل براش شعر اینا خوندم نذاشتم بره گفتم برو قابلمه بیار رف اورد نتونست برعکس کنه بره روش
انقدر گریه کرد
همین بلایی که سر من اومد سر زن عموم اومده بود اون هول کرده بود با دست شیشه رو شکسته بود دستش خییییل بخیه خورده بود
من اگر پسرم پشت در نبود میتونستم بهتر شیشه رو بشکنم و خودم صدمه نبینم

استارتر
استارتر
دیانااام

دیانااام

⭐کاربر فعال⭐
با سلام خدمت دوست عزیزم ان شاءالله که حالت خوبه خیلی ناراحت شدم از اتفاقی که برایت افتاده به نطر من با یکی که محرم هست حرف بزن شاید دستت نیاز به بخیه داشته باشه زخم دستت چه طوریه زیاد یا کم اگر کم باشه با کمک بچت دستت را ببند تا خدای نکرده عفونت نکنه عصرت بخیر
کمه بچم کوچیکه

کره بادوم زمینی

⭐کاربر برتر⭐
همین بلایی که سر من اومد سر زن عموم اومده بود اون هول کرده بود با دست شیشه رو شکسته بود دستش خییییل بخیه خورده بود
من اگر پسرم پشت در نبود میتونستم بهتر شیشه رو بشکنم و خودم صدمه نبینم
خیلی بده خیلییی
ادم وحشت میکنه

استارتر
استارتر
دیانااام

دیانااام

⭐کاربر فعال⭐
انقدر گریه کرد
همه ی نگرانی منم این بود که چجوری شیشه رو بشکنم که از اونور رو سر پسرم نریزه یا شیشه رو برنداره

جودی ابوت

⭐کاربر برتر⭐
عزیزززم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چقدر سخت مخصوصا بچه هاا استرس بیشتر کردن
اخه من تنهام گاهی در حموم و دستشویی قفل نمیکنم!
چون یک بار توی دستشویی گیر کردم در کامل باز کردم تا بیام بیرون😪😪😪

آپلود فایل یا ویدیو

بالا