نمیدانم نمیدانم
⭐کاربر برتر⭐
هیچوقت اهنگای تک سایزش رو باز نکردم فقط میرفتم کامنت مسخره بازی میزاشتم😔😂نوری رو با کسی مقایسه نکن اون پدربزرگمون بود احترام بزرگیش واجبه💔🥹👌
هیچوقت اهنگای تک سایزش رو باز نکردم فقط میرفتم کامنت مسخره بازی میزاشتم😔😂نوری رو با کسی مقایسه نکن اون پدربزرگمون بود احترام بزرگیش واجبه💔🥹👌
بد جیگرشو له میکرد😆
خیلی نامرده 😹😹فکر کنم پیشنهاد حذف آقایون رو مهتا به مژده داد اونم فقط به قصد سید
همین الان سرچ کن تک سایز نوری برات میاد بالاهیچوقت اهنگای تک سایزش رو باز نکردم فقط میرفتم کامنت مسخره بازی میزاشتم😔😂
عشقتو اعدام کردخیلی نامرده 😹😹
نمیبخشمش 😫😫😫عشقتو اعدام کرد
همین الان سرچ کن تک سایز نوری برات میاد بالا
madaran.net
کاربرای بزرگسال هم زیادن مثلا دیانا نهاال دختران تابستان ملودی ملیحهولی از اینکه کاربرای سایت در این حد کوچولوان واقعا اذیتم میکنه
دوست دارم معاشرتم با افراد بزرگتر از خودم یا همسن و سال یا نهااااایت ۴ ۵ سال کوچیکتر
@Admin
نمیشه محدودیت سنی اعمال کنی
یادش بخیر چقدر سرخوش بودمااتک سایز...
حاکمی در حال پوست کندن سیب با یک چاقوی تیز انگشت دست خود را قطع کرد . وقتی که با ناله طبیبان را میطلبید وزیرش به او گفت که هیچ کار خداوند بی حکمت نیست. حاکم با شنیدن این سخن عصبانی تر شد و با فریاد گفت: در بریده شدن انگشت منچه حکمتی هست؟ سپس دستور داد وزیر را زندانی کنند. مدتی از این ماجرا...madaran.net
اینجا مدلش همینه متاسفانهولی از اینکه کاربرای سایت در این حد کوچولوان واقعا اذیتم میکنه
دوست دارم معاشرتم با افراد بزرگتر از خودم یا همسن و سال یا نهااااایت ۴ ۵ سال کوچیکتر
@Admin
نمیشه محدودیت سنی اعمال کنی
عع فکر کردم اینجاییم 😪یادش بخیر چقدر سرخوش بودماا
الانم هستی🤣🤏یادش بخیر چقدر سرخوش بودماا
مدلش بسیار زشته : )اینجا مدلش همینه متاسفانه
هزار تا کاربر از نی نی سایت اومدن اینجا به به چه چه چه سایت خوبیه
تا نی نی سایت باز شد همشون رفتن
باز دم همین بچه کوچولوها گرم موندن سایت : )
فکر کنم تعداد تاپیک ها زیاده باید محدودش کنم مثل نی نی سایت روزی 6 تا که اینقدر تاپیک اسپم نزنن کاربرا
کی گفته هر کی رفتارش جدی تره لزوما بهتره؟من خودم متولد ۷۶ هستم کم کم نزدیک ۲۹ سالم میشه
اما دلم نمیخواد مناسب سنم رفتار کنم اکثرا شوخم حالا داریم اینجا که یارو ۱۵ سالشه از من ۲۸ ساله جدی تر و بهتر رفتار میکنه
با کاربری های دیگشون میزنناینجا مدلش همینه متاسفانه
هزار تا کاربر از نی نی سایت اومدن اینجا به به چه چه چه سایت خوبیه
تا نی نی سایت باز شد همشون رفتن
باز دم همین بچه کوچولوها گرم موندن سایت : )
فکر کنم تعداد تاپیک ها زیاده باید محدودش کنم مثل نی نی سایت روزی 6 تا که اینقدر تاپیک اسپم نزنن کاربرا
الع بیدنع اُ. بناویدیع 🥴
بهارالع بیدنع اُ. بناویدیع 🥴
نمیدانم کدوم کاربره؟
بهارمالع بیدنع اُ. بناویدیع 🥴
نمیدانم کدوم کاربره؟
تکذیبفکر کنم پیشنهاد حذف آقایون رو مهتا به مژده داد اونم فقط به قصد سید
کدوم بهار!!! البته من نمیشناسم