حاکمی در حال پوست کندن سیب با یک چاقوی تیز انگشت دست خود را قطع کرد . وقتی که با ناله طبیبان را میطلبید وزیرش به او گفت که هیچ کار خداوند بی حکمت نیست. حاکم با شنیدن این سخن عصبانی تر شد و با فریاد گفت: در بریده شدن انگشت منچه حکمتی هست؟ سپس دستور داد وزیر را زندانی کنند. مدتی از این ماجرا...
ولی از اینکه کاربرای سایت در این حد کوچولوان واقعا اذیتم میکنه
دوست دارم معاشرتم با افراد بزرگتر از خودم یا همسن و سال یا نهااااایت ۴ ۵ سال کوچیکتر @Admin
نمیشه محدودیت سنی اعمال کنی
حاکمی در حال پوست کندن سیب با یک چاقوی تیز انگشت دست خود را قطع کرد . وقتی که با ناله طبیبان را میطلبید وزیرش به او گفت که هیچ کار خداوند بی حکمت نیست. حاکم با شنیدن این سخن عصبانی تر شد و با فریاد گفت: در بریده شدن انگشت منچه حکمتی هست؟ سپس دستور داد وزیر را زندانی کنند. مدتی از این ماجرا...
ولی از اینکه کاربرای سایت در این حد کوچولوان واقعا اذیتم میکنه
دوست دارم معاشرتم با افراد بزرگتر از خودم یا همسن و سال یا نهااااایت ۴ ۵ سال کوچیکتر @Admin
نمیشه محدودیت سنی اعمال کنی
اینجا مدلش همینه متاسفانه
هزار تا کاربر از نی نی سایت اومدن اینجا به به چه چه چه سایت خوبیه
تا نی نی سایت باز شد همشون رفتن
باز دم همین بچه کوچولوها گرم موندن سایت : )
فکر کنم تعداد تاپیک ها زیاده باید محدودش کنم مثل نی نی سایت روزی 6 تا که اینقدر تاپیک اسپم نزنن کاربرا
فکر کنم تعداد تاپیک ها زیاده باید محدودش کنم مثل نی نی سایت روزی 6 تا که اینقدر تاپیک اسپم نزنن کاربرا
من خودم متولد ۷۶ هستم کم کم نزدیک ۲۹ سالم میشه
اما دلم نمیخواد مناسب سنم رفتار کنم اکثرا شوخم حالا داریم اینجا که یارو ۱۵ سالشه از من ۲۸ ساله جدی تر و بهتر رفتار میکنه