ملیحه
Guest
به گزارش سرویس پلاس برخط نیوز به نقل از مادران
کیک قابلمه ای پخته اید؟ کیک را می توان غیر از فر و دستگاه کیک پز در قابلمه هم تهیه کرد. در این مطلب با طرز تهیه نوعی کیک ساده و خوشمزه آشنا می شوید.
به کسانی که علاقه مند به تهیه کیک قابلمه ای هستند پیشنهاد می کنم تهیه این کیک ساده و بسیار خوشمزه را از دست ندهند. در ادامه همراه ما باشید تا با مواد اولیه و روش تهیه آن آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کیک قابلمه ای
روغن مایع: ۲/۳ لیوانآرد: ۲ لیوان
شیر: ۱.۲۵ لیوان (یک و یک چهارم لیوان)
شکر: ۱.۵ لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
بکینگ پودر: ۲.۲۵ قاشق چای خوری (دو و یک چهارم قاشق چای خوری)
وانیل: نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک قابلمه ای پف دار | نکات کلیدی برای پخت بهتر این کیک خوشمزه
طرز تهیه کیک قابلمه ای
۱- برای شروع کار تهیه آرد و سه بار الک می کنیم. شیر و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا ولرم شود. شکر، تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن، انقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.۲- آرد و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل یکدست شود، شیر و روغن مایع را داخل مواد ریخته و هم می زنیم.
۳- کف قابلمه و اطراف آن را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم. روی شعله، شعله پخش کن قرار داده، و درب قابلمه را دم کنی می زنیم، کیک را با حرارت کم به مدت یک ساعت می پزیم.
طرز تهیه کیک قابلمه ای پف دار | نکات کلیدی برای پخت بهتر این کیک خوشمزه
نکات کلیدی برای تهیه بهتر این کیک
۱- برای این کیک از آرد قنادی یا سه صفر استفاده کنید.۲- این کیک به دلیل بافت اسفنجی که داره مناسب خامه کشی است.
۳- تمام مواد کیک به مدت نیم ساعت در دمای محیط بزارید تا هم دما با محیط شود.
۴- در تمام مراحل مخلوط کردن مواد، با حوصله و کامل هم بزنید تا بافت کیک یکدست شود.
۵- حین پخت کیک به هیچ عنوان درِ قابلمه را برندارید چون کیک شما پف نمی کند.
۶- برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندون آن را چک می کنیم در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندان کیک پخته است.
منبع : رکنا