کیک قابلمه‌ای پف دار بپزیم ؟

  • شروع کننده موضوع ملیحه
  • تاریخ شروع

ملیحه

Guest
160422631627069985.jpg


به گزارش سرویس پلاس برخط نیوز به نقل از مادران

کیک قابلمه ای پخته اید؟ کیک را می توان غیر از فر و دستگاه کیک پز در قابلمه هم تهیه کرد. در این مطلب با طرز تهیه نوعی کیک ساده و خوشمزه آشنا می شوید.

به کسانی که علاقه مند به تهیه کیک قابلمه ای هستند پیشنهاد می کنم تهیه این کیک ساده و بسیار خوشمزه را از دست ندهند. در ادامه همراه ما باشید تا با مواد اولیه و روش تهیه آن آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک قابلمه ای​

روغن مایع: ۲/۳ لیوان

آرد: ۲ لیوان

شیر: ۱.۲۵ لیوان (یک و یک چهارم لیوان)

شکر: ۱.۵ لیوان

تخم مرغ: ۴ عدد

بکینگ پودر: ۲.۲۵ قاشق چای خوری (دو و یک چهارم قاشق چای خوری)

وانیل: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک قابلمه ای پف دار | نکات کلیدی برای پخت بهتر این کیک خوشمزه

طرز تهیه کیک قابلمه ای​

۱- برای شروع کار تهیه آرد و سه بار الک می کنیم. شیر و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا ولرم شود. شکر، تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن، انقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

۲- آرد و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل یکدست شود، شیر و روغن مایع را داخل مواد ریخته و هم می زنیم.

۳- کف قابلمه و اطراف آن را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم. روی شعله، شعله پخش کن قرار داده، و درب قابلمه را دم کنی می زنیم، کیک را با حرارت کم به مدت یک ساعت می پزیم.

طرز تهیه کیک قابلمه ای پف دار | نکات کلیدی برای پخت بهتر این کیک خوشمزه

نکات کلیدی برای تهیه بهتر این کیک​

۱- برای این کیک از آرد قنادی یا سه صفر استفاده کنید.

۲- این کیک به دلیل بافت اسفنجی که داره مناسب خامه کشی است.

۳- تمام مواد کیک به مدت نیم ساعت در دمای محیط بزارید تا هم دما با محیط شود.

۴- در تمام مراحل مخلوط کردن مواد، با حوصله و کامل هم بزنید تا بافت کیک یکدست شود.

۵- حین پخت کیک به هیچ عنوان درِ قابلمه را برندارید چون کیک شما پف نمی کند.

۶- برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندون آن را چک می کنیم در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندان کیک پخته است.

منبع : رکنا
 

بالا