fatiiiioio
کاربر جدید
آدم تا میاد به ایندش فک کنه جنگ میشه:|😂👩🦯من این دو ترم به خاطر کنکور تو جنرالش هم موندم😂😭
از این ترم فقط رو پیشرفتم تمرکز میکنم میترکونم(زر مفت) (البته اگه تابستون منو نترکونه)
آدم تا میاد به ایندش فک کنه جنگ میشه:|😂👩🦯من این دو ترم به خاطر کنکور تو جنرالش هم موندم😂😭
از این ترم فقط رو پیشرفتم تمرکز میکنم میترکونم(زر مفت) (البته اگه تابستون منو نترکونه)
نه من و معلمه از شمال بودیم بقیه کلاس از جنوب🤣🥲🤣تو معلمت از جنوب بوده خودت شمال، من بابام شمالیه مادرم اهواز
همیننننآدم تا میاد به ایندش فک کنه جنگ میشه:|😂👩🦯
جدی🤣🤣🤣🤣 پشمام ترکیبی زده کانون🤣نه من و معلمه از شمال بودیم بقیه کلاس از جنوب
و تو کرج زندگی میکنید جالبه 😂😭
وای دیدی جدیدا نمیذارن خودمون اسم دبیرا رو ببینین بعد انتخاب کنیم😐همینننن
واقعا کم مشکل نبود که جنگم اضافه شد: )
من اون ترم آنلاین ها رو می دیدم ولی حضوری ها رو نهوای دیدی جدیدا نمیذارن خودمون اسم دبیرا رو ببینین بعد انتخاب کنیم😐
اره انلاینم همینه دقیقاااا بعد گفتن واسه راحتی شما تو انتخاب تایم اینکارو کردیم😐😐 میخوان معلم بدا رو بکنن پاچه مون💀من اون ترم آنلاین ها رو می دیدم ولی حضوری ها رو نه
نگو الان آنلاینی هم نمیشه دید؟
این مسخره بازیا چیه
دقیقاااا به جای این کارا معلم های ع.ن تون تغییر رفتار بدناره انلاینم همینه دقیقاااا بعد گفتن واسه راحتی شما تو انتخاب تایم اینکارو کردیم😐😐 میخوان معلم بدا رو بکنن پاچه مون💀
منظور کانون چیه من تنها آزادی تو انتخاب کلاس تو کانون بود اونم گرفت از ما🚶🏼♀️اره انلاینم همینه دقیقاااا بعد گفتن واسه راحتی شما تو انتخاب تایم اینکارو کردیم😐😐 میخوان معلم بدا رو بکنن پاچه مون💀
وای حق🤣🤣🤣 اونم تازه نصفه ازادی داشتیم چون تایمای طلایی روز همه مرد بودن من زن میخواستم بردارم😐(فقط دو ترم تونستم)منظور کانون چیه من تنها آزادی تو انتخاب کلاس تو کانون بود اونم گرفت از ما🚶🏼♀️
هموننن اخرای ترم قبل اخرای اسفند میشد معلمون زایمان کرد یه مرده جاش اومد مرده اینقدر مزخرف بود اینگار چوب کرده بودنش😂😭وای حق🤣🤣🤣 اونم تازه نصفه ازادی داشتیم چون تایمای طلایی روز همه مرد بودن من زن میخواستم بردارم😐(فقط دو ترم تونستم)
واییی🤣🤣🤣 این داستان : کانون و داستاناش 🤣🤣هموننن اخرای ترم قبل اخرای اسفند میشد معلمون زایمان کرد یه مرده جاش اومد مرده اینقدر مزخرف بود اینگار چوب کرده بودنش😂😭
جرررر پاره شدم🤣🤣🤣واییی🤣🤣🤣 این داستان : کانون و داستاناش 🤣🤣
من سنم کم بود انداختنم basic 3🤣💀جرررر پاره شدم🤣🤣🤣
از چه ترمی شروعی کردی؟
من دو ترمه اومدم اینقدر داستان دارم من خودم از Elementary2 شروع کردم
باز خداروشکر basic نیفتادم😂😭من سنم کم بود انداختنم basic 3🤣💀
قبلش کتابت چی بود🤣🤣باز خداروشکر basic نیفتادم😂😭
من انتظار داشتم من 1pre intermediate بزارن🤣🤣
Evolve2 یا 3 بودم در حد همین Elementary2و 3 بود کتابشقبلش کتابت چی بود🤣🤣
وای کاش این ترم اینجور نباشه🗿وای دیدی جدیدا نمیذارن خودمون اسم دبیرا رو ببینین بعد انتخاب کنیم😐
دقیقا طرف مام همین طور شدهکاش اینجام شلوغ بود، شهر خالی عین مدرسه خالی میمونه همونقد سوت و کور و تاریک
هعی 💔
نگارررر اینقدر پشت معلمه حرف زدم ر.یدم بهشقبلش کتابت چی بود🤣🤣