fatiiiioio
کاربر جدید
عههه منم همین کتاب بودمIntermediate 2
وای عجب یزیدی، این خودش اخه دوبار برقش رفت سرکلاس

دانشجویی؟
الان دو سه ماهه دیگه نمیرم کلاس زبان
عههه منم همین کتاب بودمIntermediate 2
نه میرم یازدهمعههه منم همین کتاب بودم
دانشجویی؟
الان دو سه ماهه دیگه نمیرم کلاس زبان
ترمت هم نسبتا بالاست خوبه من تازه قبول بشم pre intermediate میشمIntermediate 2
اره گفتن این ترم جنگ بشه شاید ادوبی کانکت نداره کنسل کننترمت هم نسبتا بالاست خوبه من تازه قبول بشم pre intermediate میشم
این دقیقا جلسه بعد برق خودش قطع شد نتونست وصل بشه اینقدر دلم میخواست بگم به من چه که برقت قطعه برو مشکل ات حل کن![]()
ی معلم دیگه هم داشتیم فقط داد میزد یهو، من برگام ریخته بود چرا انقد ازش تعریف شنیده بودمترمت هم نسبتا بالاست خوبه من تازه قبول بشم pre intermediate میشم
این دقیقا جلسه بعد برق خودش قطع شد نتونست وصل بشه اینقدر دلم میخواست بگم به من چه که برقت قطعه برو مشکل ات حل کن![]()
جدی با این اوضاع چطور میخوان آنلاین بزارن من این ترم دیگه حضوری میگیرم حضوری بهترهاره گفتن این ترم جنگ بشه شاید ادوبی کانکت نداره کنسل کننوای ی معلم داشتیم از ژاپن بود خیلی خوب بود، کسی نمیخوند میگفت دوباره برق تون رفت؟
![]()
ی سال بزرگ ترم ازت🥹نه میرم یازدهمکتاب خوبیه ولی در کنارش سه تا کتاب مکمل دیگه ام میخونم کامل نیس
![]()
خداکنههههه اینم اینطور باشهی معلم دیگه هم داشتیم فقط داد میزد یهو، من برگام ریخته بود چرا انقد ازش تعریف شنیده بودم
بعد اخر ترم نمره ۹۸ داد به اکثر کلاس، زود قضاوت کرده بودیم![]()
حضوری وسط جنگ خواهرمجدی با این اوضاع چطور میخوان آنلاین بزارن من این ترم دیگه حضوری میگیرم حضوری بهتره
چرا آدم از ژاپن باید تو کانون معلم باشهاینقدر ژاپن داغونه
چقدر این عذاب وجدانههه رو درک میکنمی معلم دیگه هم داشتیم فقط داد میزد یهو، من برگام ریخته بود چرا انقد ازش تعریف شنیده بودم
بعد اخر ترم نمره ۹۸ داد به اکثر کلاس، زود قضاوت کرده بودیم![]()
عهی سال بزرگ ترم ازت🥹
اره دقیقا.. با ی کتاب آدم نباید انتظار داشته باشه زبان یاد بگیره
ولیی نمیدونم تصمیمم درسته که دیگه نمیرم یا نه
چون همش داره کتابا رو بیشتر میکنه و تایم و بیشتر میکنه مثلا بین اینتر ۱ و ۲ هدوی هم چن تا خوندیم:| و فک کنم ۱۱.۱۲ ساله میرم و تموم نمیشه
منم عجیبمحضوری وسط جنگ خواهرموای دقیقااا
من ترم basic3 هم که بودم معلم مون زن بود از سوئد![]()
هی میگفت ما سه ماه با همیم، اینجوری که نمیشهچقدر این عذاب وجدانههه رو درک میکنم![]()
شاید شغل دومشون بوده یا واسه تحصیل اونجا بودنمنم عجیبم
خب خارج کنسله چون اگه خوب بود هنوز تو کانون ایران نبودن![]()
من این دو ترم به خاطر کنکور تو جنرالش هم موندم
دقییقا همشون همیننن
من این دو ترم به خاطر کنکور تو جنرالش هم موندم
از این ترم فقط رو پیشرفتم تمرکز میکنم میترکونم(زر مفت) (البته اگه تابستون منو نترکونه)
شاید...شاید شغل دومشون بوده یا واسه تحصیل اونجا بودن![]()
شاید...
من ترم قبلی ام اتفاقی معلمه هم شهری ام بود ۹۰ درصد کلاس از اهواز بودن منو معلمه از شمال![]()