اگ یک یا دو قطعه از پیتزا می خواهید، از آن لذت ببرید اما به پرخوری نیفتید. با سالم غذا خوردن در باقی روز سعی کنید به حجم غذایی که خوردید تعادل دهید. هر روز پیتزا نخورید، برایش زمان مشخصی بگذارید و وقتی نوبتش شد خوب از آن لذت ببرید. از خمیر نازک استفاده کنید: پیتزا با خمیر نازک کربوهیدرات ساده و کالری کمتری دارد. از روکش سبزیجات استفاده کنید: روی پیتزا از گوشت و پنیر سنگین کمتر استفاده کنید. لایه پنیر را نازک تر بگیرید و بیشتر از سبزیجات در مواد بهره ببرید.
راه های خلاقانه زیادی وجود دارند که بتوانید پیتزا را تبدیل به انتخابی سالم تر کنید. اگر هوس پیتزا کردید اما نمی خواستید وعده ای با کالری بالا میل کنید این جایگزین ها ها را به کار ببرید: خمیر پیتزا را عوض کنید. می خواهید نان سفید را با چیزی سالم تر جایگزین کنید؟ می توانید از گل کلم یا سیب زمینی شیرین به عنوان خمیر پیتزا استفاده کنید. شاید در ابتدا بافت مقداری متفاوت شود اما با این کار فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی را در پیتزا افزایش دادید. می توانید از غلات کامل کمک بگیرید. وقتی در خمیر پیتزا از غلات کامل استفاده کنید میزان فیبرش زیاد می شود. مقدار سبزیجات را افزایش دهید. پیتزا غذایی است که می توانید آزادانه هر رویه ای دوست داشتید برای آن استفاده کنید، پس به جای استفاده از مقداری زیادی گوشت چرب بیشتر از سبزیجات بهره ببرید. با استفاده از سبزیجات رنگارنگ می توانید طعم و ظاهر پیتزای خود را فوق العاده کنید. پس از پخته شدن پیتزا روی آن کمی سبزیجات تازه بریزید. اضافه کردن سبزیجات اضافی به پیتزا مواد مغذی آن را تقویت می کند و به علت بالا رفتن مقدار فیبر پس از خوردن غذا بیشتر احساس سیری خواهید کرد. مقداری پنیر ریختن به جای ساختن یک لایه پنیر کالری پیتزا را کاهش می دهد. خودتان سس درست کنید. سس های پیتزا در واقع منابع پنهان قند به حساب می آیند. بهتر است با گوجه فرنگی و مقداری سبزیجات معطر سس مخصوص خودتان را درست کنید