مژده
Guest
آموزش تهیه کلمبا با ماهی شور بندری یا حلیم ماهی که یکی از غذاهای بومی و خوشمزه هرمزگان و جزیره قشم می باشد.
مواد لازم برای تهیه کلمبا:
ماهی شور (معمولا ماهی هوور نمک زده شده): 400 گرم
گندم نیم کوب: 500 گرم
پیاز: 3 عدد
روغن: به اندازهی کافی
زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری
ادویه: 1 قاشق سوپ خوری
گندم را برای 5 یا 6 ساعت توی آب خیس کنید.
ماهی شور رو هم جداگانه توی آب خیس کنید و هر 2 یا 3 ساعت یه بار آب اون رو عوض کنید. اگه دو بار آبش رو عوض کنیید طعم شوری غلیظ اون گرفته میشه. بعد از اینکه حس کردیید شوری زیاد ماهی گرفته شده، اون رو آب پز کنید و تیغهاش رو جدا کنید.
گندم خیس خورده رو با حدود 2 لیتر آب بگذارید روی اجاق و مدام به هم بزنید تا نرم بشه و ته نگیره. وقتی گندم نرم شد، ماهی شور رو که تیغ هاشو جدا کردیید، بهش اضافه کنید و بگذارید خوب جا بیفته.
حالا پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید. زردچوبه، ادویه و پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید. این مجموعه رو به ظرف گندم و ماهی که هنوز روی اجاقه اضافه کنید. این غذا اون قدر باید جا بیفته که مثل حلیم غلیظ بشه.
مواد لازم برای تهیه کلمبا:
ماهی شور (معمولا ماهی هوور نمک زده شده): 400 گرم
گندم نیم کوب: 500 گرم
پیاز: 3 عدد
روغن: به اندازهی کافی
زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری
ادویه: 1 قاشق سوپ خوری
گندم را برای 5 یا 6 ساعت توی آب خیس کنید.
ماهی شور رو هم جداگانه توی آب خیس کنید و هر 2 یا 3 ساعت یه بار آب اون رو عوض کنید. اگه دو بار آبش رو عوض کنیید طعم شوری غلیظ اون گرفته میشه. بعد از اینکه حس کردیید شوری زیاد ماهی گرفته شده، اون رو آب پز کنید و تیغهاش رو جدا کنید.
گندم خیس خورده رو با حدود 2 لیتر آب بگذارید روی اجاق و مدام به هم بزنید تا نرم بشه و ته نگیره. وقتی گندم نرم شد، ماهی شور رو که تیغ هاشو جدا کردیید، بهش اضافه کنید و بگذارید خوب جا بیفته.
حالا پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید. زردچوبه، ادویه و پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید. این مجموعه رو به ظرف گندم و ماهی که هنوز روی اجاقه اضافه کنید. این غذا اون قدر باید جا بیفته که مثل حلیم غلیظ بشه.