مجله خبری
Guest
آموزش دستور پخت چکدرمه ترکمنی خوشمزه با گوشت قرمز گوسفندی به روشی آسان و راحت
برای 3 نفر
اول پیاز رو خرد کرده و کمی سرخ میکنیم ، گوشت رو اضافه میکنیم و با پیاز و ادویه تفت میدیم. رب گوجه میزنیم و بعد آب میریزیم و صبر میکنیم تا گوشت خوب بپزه. بعد توی همون آب برنج میریزیم و بصورت کته میپزیم.
برای 3 نفر
- 300 گرم گوشت گوسفندی
- 3 پیمانه برنج
- 1 عدد پیاز
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
- نمک ، فلفل و زردچوبه
اول پیاز رو خرد کرده و کمی سرخ میکنیم ، گوشت رو اضافه میکنیم و با پیاز و ادویه تفت میدیم. رب گوجه میزنیم و بعد آب میریزیم و صبر میکنیم تا گوشت خوب بپزه. بعد توی همون آب برنج میریزیم و بصورت کته میپزیم.