طرز تهیه چکدرمه ترکمنی با گوشت گوسفندی

مجله خبری

Guest
آموزش دستور پخت چکدرمه ترکمنی خوشمزه با گوشت قرمز گوسفندی به روشی آسان و راحت

برای 3 نفر
  1. 300 گرم گوشت گوسفندی
  2. 3 پیمانه برنج
  3. 1 عدد پیاز
  4. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
  5. نمک ، فلفل و زردچوبه

اول پیاز رو خرد کرده و کمی سرخ میکنیم ، گوشت رو اضافه میکنیم و با پیاز و ادویه تفت میدیم. رب گوجه می‌زنیم و بعد آب میریزیم و صبر میکنیم تا گوشت خوب بپزه. بعد توی همون آب برنج میریزیم و بصورت کته می‌پزیم.

 

بالا