طرز تهیه میرزا قاسمی رو میگین؟

استارتر
استارتر
Choi mary

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
بادمجونای قلمی رو بذار کباب شه . بعد از کباب شدن پوست بکن و ساطوری کن بذار کنار

تو تابه روغن بریز و سیر رنده شده (سیر به اندازه ی کافی بزن) رو بذار کمی تفت بخوره . کمی که تفت خورد یدونه تخم مرغ بزن تو سیر و هم بزن تا خودشو بگیره و تفت بخوره . وقتی تخم مرغ پخت گوجه ی پوست گرفته و نگینی درشت شده رو بریز داخلش با نصف قاشق رب گوجه فرنگی بذار تا رنگ گوجه و رب دربیاد . فلفل سیاه و نمک هم بزن و در نهایت بادمجونای ساطوری شده رو به مواد داخل تابه اضافه کن ، هم بزن ، زیر شعله رو کم کن در تابه رو بذار تا بپزه
ممنون😍
 

مدیسا

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
هیچی ۸انوم بعد میگه چرا لاغرم

همیشه میبینی دو تا تیکه بروکلی سرخ کرده داره میخوره بعد میگه چرا چاق نمیشم . بعد منم هر شب برنج میخورم میگم چرا چاق میشم 😭🤣
منم هرروز باید بلنج بخورم😆
 
استارتر
استارتر
Choi mary

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
هیچی ۸انوم بعد میگه چرا لاغرم

همیشه میبینی دو تا تیکه بروکلی سرخ کرده داره میخوره بعد میگه چرا چاق نمیشم . بعد منم هر شب برنج میخورم میگم چرا چاق میشم 😭🤣
آیلا تو دستور پخت ندادی🥲🤔
 

بالا