- عضویت
- May 4, 2023
- جنسیت
- خانم
ممنونبادمجونای قلمی رو بذار کباب شه . بعد از کباب شدن پوست بکن و ساطوری کن بذار کنار
تو تابه روغن بریز و سیر رنده شده (سیر به اندازه ی کافی بزن) رو بذار کمی تفت بخوره . کمی که تفت خورد یدونه تخم مرغ بزن تو سیر و هم بزن تا خودشو بگیره و تفت بخوره . وقتی تخم مرغ پخت گوجه ی پوست گرفته و نگینی درشت شده رو بریز داخلش با نصف قاشق رب گوجه فرنگی بذار تا رنگ گوجه و رب دربیاد . فلفل سیاه و نمک هم بزن و در نهایت بادمجونای ساطوری شده رو به مواد داخل تابه اضافه کن ، هم بزن ، زیر شعله رو کم کن در تابه رو بذار تا بپزه