طرز تهیه میرزا قاسمی رو میگین؟

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
من تابحال نپختم به نظرم هم بد مزه میشه ولی اونقدر توی سایت تعریف کردین دلم خواست یبار امتحان کنم ببینم چطور میشه اگه خوشمزه بشه توی لیست غذاهای خوردنیمون وارد میشه خوشمزه نشه هم که هیچ
 

دلبررر

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
سلام عزیزم
من بادمجون رو کباب میکنم
پوستشو میگیرم و ساطوری میکنم
تو تابه، پیاز و سیر داغ درست میکنم
بادمجون رو اضافه میکنم تفت میدم
پوره گوجه و یه قاشق رب اضافه میکنم
آخر کار هم یه تخم مرغ میشکونم توش

البته اکثرا بدون تخم مرغ درست میکنم
 

ملیحه

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
بادمجونای قلمی رو بذار کباب شه . بعد از کباب شدن پوست بکن و ساطوری کن بذار کنار

تو تابه روغن بریز و سیر رنده شده (سیر به اندازه ی کافی بزن) رو بذار کمی تفت بخوره . کمی که تفت خورد یدونه تخم مرغ بزن تو سیر و هم بزن تا خودشو بگیره و تفت بخوره . وقتی تخم مرغ پخت گوجه ی پوست گرفته و نگینی درشت شده رو بریز داخلش با نصف قاشق رب گوجه فرنگی بذار تا رنگ گوجه و رب دربیاد . فلفل سیاه و نمک هم بزن و در نهایت بادمجونای ساطوری شده رو به مواد داخل تابه اضافه کن ، هم بزن ، زیر شعله رو کم کن در تابه رو بذار تا بپزه
 
استارتر
استارتر
Choi mary

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
سلام عزیزم
من بادمجون رو کباب میکنم
پوستشو میگیرم و ساطوری میکنم
تو تابه، پیاز و سیر داغ درست میکنم
بادمجون رو اضافه میکنم تفت میدم
پوره گوجه و یه قاشق رب اضافه میکنم
آخر کار هم یه تخم مرغ میشکونم توش

البته اکثرا بدون تخم مرغ درست میکنم
ممنون
 

مدیسا

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
نووووش جووونت

بگم دوس ندالم 🥲 ولی سوخاری بال مرغ و دویت دالم


کلا من و تو دوتا آهنربای متضادیم ،💔
من وتو باید خدای تفاهم باشییم چلا اینجوری اخه😪😪
دفعه پیش سوخاری بال ملغ دلوس کلدم
ایرادگلفون
 

بالا