طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه و خوش رنگ خانم گلاور

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه و عالی

مواد لازم برای ۴ نفر
زرشک تازه۷۰۰ گرم
شکر۸۰۰ گرم
پودر هل½ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
آب لیمو ترش½ قاشق چایخوری
آب ولرم۲ لیوان
طرز تهیه مربای زرشک تازه
مرحله اول
برای تهیه مربای زرشک مجلسی ابتدا زرشک را پاک می کنیم و قسمت بالای دانه های زرشک را جدا می کنیم. در ادامه دانه های زرشک را درون لگن می ریزیم و با آب سرد به خوبی زیر و رو کرده و می شوییم.


مرحله دوم
در این مرحله اجازه می دهیم زرشک ها چند دقیقه درون آب بمانند تا تمام شن و سنگ ریزه های بین زرشک ها ته نشین شوند. در ادامه زرشک ها را از لگن خارج می کنیم و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود.

مرحله سوم
پس از اینکه آب اضافی زرشک ها به طور کامل خارج شد، آنها را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را به صورت پخش بین زرشک ها می پاشیم و درب قابلمه را می گذاریم. در ادامه قابلمه را درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم
حالا باید صبر کنیم تا زرشک ها آب بیندازند. حدود ۶ ساعت بعد قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و آب ولرم را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند.


مرحله پنجم
پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. این کار باعث می شود که رنگ مربا شفاف تر شود. در ادامه باید صبر کنیم تا زرشک ها بپزند و شربت مربا به قوام برسد.

مرحله ششم
برای اینکه متوجه شویم مربا به قوام رسیده است، یک قاشق از شربت مربا بر می داریم و اجازه می دهیم خنک شود. حالا آنرا بین دو انگشت خود تست می کنیم، در صورتی که شربت بین دو انگشت کش بیاید مربا به قوام رسیده است.


مرحله هفتم
پس از اینکه مربا به قوام رسید، پودر هل، وانیل و آب لیمو ترش را اضافه کرده و کمی هم می زنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.حالا صبر می کنیم مربا خنک شود، سپس آنرا در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.


نوش جان

Û±Û²_Û±Û´_ÛµÛ³_moraba-zereshk.jpg
 

بالا