مجله خبری
Guest
آموزش و دستور پخت مانی پلو اصل دامغان به روش ساده و آسان سریع
4 الی 5 نفر
لپه روبامقداری اب بزاریدبپزه ولی وا نره.
پیازروخلالی کرده و تفت دهید سپس گوشت رو بهش اضافه وتفت دهید تا تغییررنگ بده بعدنمک و فلفل و زردچوبه بزنید وقتی بوی ادویه جات بلندشد مقداری ابجوش بریزید و بزارید تا گوشت کاملا پخته بشه و آبش مثل سس غلیظ بشه.
برنج رو با اب و نمک بگذارید بجوشد بعد از 5دقیقه جوشیدن لپه و رشته پلویی را بریزید پس ازچند قل ابکش کنید.
ته قابلمه روغن بریزیدته دیگ دلخواه را بریزیدسپس یک لایه برنج ابکش ویک لایه سس گوشتی و مقداری زیره،به همین ترتیب تا مواد تمام شود بعد مقداری زعفران اب کرده بریزید و وقتی دم کشید روغن یا کره روش بریزید.
کشمش رو با کمی روغن تفت بدید سپس زرشک را اضافه و با کشمش تفت دهید.
من گوشتو قاطی برنج نکردم و زرشک و کشمش هم جدا جدا تفت دادم خلال پسته هم برای تزیین ریختم
4 الی 5 نفر
- 3 پیمانه برنج
- 300 گرم گوشت گوسفندی بدون استخوان
- دوسوم پیمانه لپه
- 100 الی150گرم رشته پلویی
- 1 عددپیاز
- زیره به مقداردلخواه
- دوسوم پیمانه کشمش پلویی
- 1/4 پیمانه زرشک
- نمک.زردچوبه.فلفل
- زعفران دمکرده به مقداردلخواه
لپه روبامقداری اب بزاریدبپزه ولی وا نره.
پیازروخلالی کرده و تفت دهید سپس گوشت رو بهش اضافه وتفت دهید تا تغییررنگ بده بعدنمک و فلفل و زردچوبه بزنید وقتی بوی ادویه جات بلندشد مقداری ابجوش بریزید و بزارید تا گوشت کاملا پخته بشه و آبش مثل سس غلیظ بشه.
برنج رو با اب و نمک بگذارید بجوشد بعد از 5دقیقه جوشیدن لپه و رشته پلویی را بریزید پس ازچند قل ابکش کنید.
ته قابلمه روغن بریزیدته دیگ دلخواه را بریزیدسپس یک لایه برنج ابکش ویک لایه سس گوشتی و مقداری زیره،به همین ترتیب تا مواد تمام شود بعد مقداری زعفران اب کرده بریزید و وقتی دم کشید روغن یا کره روش بریزید.
کشمش رو با کمی روغن تفت بدید سپس زرشک را اضافه و با کشمش تفت دهید.
من گوشتو قاطی برنج نکردم و زرشک و کشمش هم جدا جدا تفت دادم خلال پسته هم برای تزیین ریختم