برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
برای تجربه استفاده از طعم های متفاوت میتوانید انواع شیرینی های محلی و سنتی کشورهای دیگر را تجربه کنید. دستور پخت این شیرینی سنتی ترکیه بسیار راحت و بی دردسر می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم هویج در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | نیم کیلو |
شکر | ۲۰۰ گرم تقریبا یک لیوان |
نشاسته ذرت یا گندم | ۵۰گرم یا ۵ ق غ |
دارچین یا وانیل | اختیاری |
مغز گردو و فندق و پسته | اختیاری |
پودر نارگیل | ب مقدار لازم |
طرز تهیه لوکوم هویج
مرحله ۱
برای پخت این شیرینی خوشمزه و فوری ترکیه ای ابتدا هویج ها را بشویید سپس پوست آنها را جدا کنید و به کمک چاقو در ابعاد کوچک خرد کنید همراه با ۲ الی ۳ لیوان آب درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا بپزند.
مرحله ۲
زمانی که آب درون قابلمه بخار شد و مقدار کمی آب باقی ماند اجاق گاز را خاموش کنید و هویج ها را با همان مقدار آب درون غذاساز ریخته و به صورت پوره آماده کنید. حالا نوبت اضافه کردن شکر و نشاسته می باشد.
مرحله ۳
مواد را دوباره روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و به صورت مداوم آنها را هم می زنیم به صورتی که غلیظ شود ( با قاشق دیگر نتوانید مواد را هم بزنید ). برای اینکار تقریباً باید بی برای ۲۰ دقیقه هویج ها را هم بزنید.
مرحله ۴
در پایان مقدار کمی وانیل و یا دارچین برای خوش عطر شدن اضافه کنید. قالب خود را چرب کنید و مواد را درون قالب بریزید و برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید. شیرینی ها را برش زده و درون پودر نارگیل بغلتانید.