ملیحه
Guest
طرز تهیه سالاد لوبیای لیما؛ ناهاری خوشمزه و سبک برای روزهای گرم
برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
مواد لازم:
- کاهو: ۱ بوتهی کوچک
- سیبزمینی پخته: ۲ عدد کوچک
- ژامبون: ۳ ورق
- لوبیا لیما یا لوبیا عروس: ۲ پیمانه
- خیارشور: ۱ پیمانه
- پیازچه: ۱۰ شاخه
- تخممرغ پخته: ۲ عدد
- سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
- سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: به مقدار کافی
- نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد لوبیای لیما
- ابتدا کاهو و پیازچه را خرد کنید و کنار بگذارید.
- خیارشورها، تخممرغ و سیبزمینی را نگینی خرد کنید.
- ژامبون دلخواه خود را به صورت نگینی خرد کنید.
- لوبیای عروس که از قبل پختهاید را به همراه تمام مواد خرد شده داخل یک ظرف سالاد بزرگ بریزید و مخلوط کنید.
- سس مایونز، سس فرانسوی، آب لیمو ترش و ادویهها را به سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- سالاد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال فرار دهید تا خنک شود و طعم مواد به خورد هم برود.
- نوش جان.