مجله خبری
Guest
- 1 عدد سینه مرغ
- 3 پیمانه برنج
- 1/3 لیوان زرشک
- ادویه:زردچوبه،دارچین،زنجبیل،نمک
- 1 عددپیاز متوسط
- زعفران نصف ق چ خوری
- آب مرغ 5ق غ خوری
اول از همه مرغ رو با کمی آب نمک یه پیاز کوچولو میذاریم بپزه برنجمون رو هم خیس میکنیم خب میریم سراغ مرغمون خوب که پخت سرد شد ریش ریش میکنیم پیازو نگینی سرخ میکنیم ادویه هامون رو اضافه میکنیم زرشک هامون رو میریزیم توی مرغامون چون مرغا پخته زیاد نمیخواد تفت بدیم زرشک هارو هم ریختین زیاد تفت نخوره که نسوزه وقتی که کمی تفت خوردن زعفرون رو با اب مرغ قاطی میکنیم میریزیم توی موادمون خوب هم بزنید تا باهم قاطی بشه یکمی باشعله ملایم هم بزنید خاموشش کنید بعد هم با به بابرنجتون لایه لایه مخلوط کنید بزارید دم بکشه