مجله خبری
Guest
آموزش دستور پخت خورش فاصولیه عربی و عراقی در خانه به روشی آسان و راحت، چگونه خورشت فاصولیه درست کنیم؟
من معمولا برای طعم بهتر غذا یک تکه استخوان می اندازم در غیراینصورت از استاک گوشت استفاده میکنم.لوبیا ی خیس خورده از شب قبل را اضافه کرده،کمی تفت دهید. رب و زردچوبه تفت خورده را ریخته زعفران واستاک و خورش را بار کنید تا گوشت بپزد.
در بیست دقیقه آخر پخت لیمو عمانی اضافه شود. و بهنگام سرو یک قاشق سماق ریخته و نوش جان کنید.
- 200 گرم گوشت قیمه ای
- لوبیا سفید یک لیوان
- پیاز نگینی یک عدد
- نمک،فلفل ،زردچوبه بمیزان کافی
- 1 ق غ زعفران دم کرده
- 1 ق غ سماق
- لیمو عمانی یک عدد
- استاک گوشت بدلخواه
من معمولا برای طعم بهتر غذا یک تکه استخوان می اندازم در غیراینصورت از استاک گوشت استفاده میکنم.لوبیا ی خیس خورده از شب قبل را اضافه کرده،کمی تفت دهید. رب و زردچوبه تفت خورده را ریخته زعفران واستاک و خورش را بار کنید تا گوشت بپزد.
در بیست دقیقه آخر پخت لیمو عمانی اضافه شود. و بهنگام سرو یک قاشق سماق ریخته و نوش جان کنید.