طرز تهیه آش شله ماش محلی لری خوشمزه

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه آش شله ماش محلی لرستان

مواد لازم :

لوبیاچیتی یک چهارم پیمانه
ماش ۲ پیمانه
عدس نصف پیمانه
برنج یک چهارم پیمانه
پیازداغ به مقدار زیاد
آب گوشت۴ پیمانه
کشک به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
نعناع داغ به مقدار زیاد

طرز تهیه :
لوبیا را از شب قبل بگذارید خیس بخورد و چند باری آب آن را عوض کنید. بعد بگذارید بپزد. من پخته داشتم. برنج و عدس را از یک ساعت قبل بگذارید خیس بخورد. ماش را با ۳ پیمانه آب گوشت می گذاریم بپزد. داخل یک ظرف دیگر برنج و عدس را گذاشتم با آب بپزد و نرم شود .


ماش که نیم پز شد.

برنج و عدس نرم شده را هم به آن اضافه کردم.

بعد هم لوبیا چیتی پخته را اضافه می کنیم .


نمک و فلفل، زرچوبه و نصف پیازداغ را ریختیم و آب گوشت باقیمانده را اضافه می کنیم و می گذاریم آش بپزد و جا بیفتد.

حالا نصف موادمان را می ریزیم داخل میکسر و له می کنیم و به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم .

من زیره هم ریختم .داخل دستور نداشت ، در صورت تمایل بریزید.

کمی محلول غلیظ زعفران و ۲ قاشق پر کشک هم داخلش ریختم و هم زدم .


بچشید و اگر چیزی کم و کسر داشت اضافه کنید. ۲ قاشق از نعناع داغ را داخل آش ریختم و هم زدم و توی ظرف کشیدم و با پیازداغ و نعناع داغ و کشک روی آن را تزیین کردم.

به جون خودم خیلی خیلی خوشمزه شده بود.
Û°Û¸_Û³Û²_Û³Û´_fo2002.jpg

نکته : اگر هم آب گوشت نداشتید، از ۲ تا قرص (عصاره گوشت) استفاده کنید.

این آش هم مثل بعضی از آش ها سبزی ندارد ، یک بار امتحان کنید حتما خوشتان می آید.​
 

بالا