قارنی یاریخ یا همون بادمجون شکم پاره یه غذا مجزاست و ربطی بع ماکارونی نداره من خودم واسه خودم ماکارونی هم اب کش کردم، شکم بادمجون هارو می شکافیم ،بادمجون هارو سرخ میکنیم بعد پیاز و سیر فراوان رو تفت میدیم زرد چوبه میزنیم، بعد گوشت چرخ کرده رو میزنیم تفت میدیم فلفل سیاه و جعفری میزنیم بعد که پخت رب میزنیم، مواد رو داخل بادمجون ها میریزیم ، دوباره پیاز میریزیم تو تابه دیگه تفت میدیم کمی عصاره اب گوشت و بادمجون ها میزاریم تا چند دقیقه قل بخوره و بعد خاموش میکینم