موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
به نظرم کسی خوشگله که یه زیبایی هایی داره مثلا چشم زیبا یا بینی خوش فرم و ... جزئی مشخصه زیبایی داره شاید یه عیب هایی هم داره ولی به چهره اش میاد و افتضاح نیس جراحی هم داشته باشه در حد معقول بوده به شرطی که طبیعی باشه ، چهره اش رو مصنوعی و بد نکرده باشه
به نظر خودم ظاهر خوبی دارم
اینم هست که هرچقدر روحیه ام بهتر و رسیدگیم بیشتر باشه قطعا شدت زیبایی و شادابیم بیشتره و برعکس ، طبیعیه همه همینن
این نظرات بقیه اس
خوشگلی ، خیلی خوشگلی ، فوق العاده ای ، با نمکی ، کیوتی ، جذابی ، نچرالی ، بی بی فیسی ، دلنشینی ، چقدر خوشگل شدی ، شبیه عروسک شدی ، شبیه خارجی ها شدی ، خوش اندامی ، خوش تیپی ، سلیقه ات خوبه ، با کلاسی
به نظرم بعضیا دیگه خیلی اغراق می کنن البته هر کی یه نظری داره
درصد خیلی کمی هم چون خودشون فرق دارن نظر منفی دیگه ای دارن که من می دونم از عقده و حسادتشونه به خودشونم گفتم
دردسرهاشم این بود که مزاحمت هام خیلی بیشتر شد
اکثرا برای دوستی و خیانت می خوان درصد کمی برای ازدواج
البته من خدا خودش شاهده کلا اهل دوستی و خیانت نیستم خداروشکر
خودم خودمو بدون جراحی گاهی رایگان و گاهی با هزینه کم کوبیدم از نو ساختم نهایت خورد خورد ۲۰ میلیون خرج کرده باشم
خودمم برام عجیبه انقدر تغییر ، مثل معجزه بود برام
اکثر عکس ها و فیلم های قبلیم رو از بین بردم
چهره ام طبیعیه شبیه کسایی که جراحی کردن نیستم ولی اگه با عکس های قبلی مقایسه کنی شاید کسی فکر کنه جراحی کردم ولی هیچ جراحی نداشتم اگه به حرفام عمل کنید می بینید که واقعا تاثیر خوبی داره البته درصد تغییرتون به زمینه ی صورتتون و اینکه تا چه حد تلاش کنید هم بستگی داره
اگه حس می کنید زمینه ی صورتتون خوب نیس باز هم تلاش کنید قطعا بهتر میشید قسمتی از صورتتون اگه بدون جراحی خوب نمیشه جراحی طبیعی انجام بدید
پست های بعدی آموزشش رو می ذارم ...
به نظر خودم ظاهر خوبی دارم
اینم هست که هرچقدر روحیه ام بهتر و رسیدگیم بیشتر باشه قطعا شدت زیبایی و شادابیم بیشتره و برعکس ، طبیعیه همه همینن
این نظرات بقیه اس
خوشگلی ، خیلی خوشگلی ، فوق العاده ای ، با نمکی ، کیوتی ، جذابی ، نچرالی ، بی بی فیسی ، دلنشینی ، چقدر خوشگل شدی ، شبیه عروسک شدی ، شبیه خارجی ها شدی ، خوش اندامی ، خوش تیپی ، سلیقه ات خوبه ، با کلاسی
به نظرم بعضیا دیگه خیلی اغراق می کنن البته هر کی یه نظری داره
درصد خیلی کمی هم چون خودشون فرق دارن نظر منفی دیگه ای دارن که من می دونم از عقده و حسادتشونه به خودشونم گفتم
دردسرهاشم این بود که مزاحمت هام خیلی بیشتر شد
اکثرا برای دوستی و خیانت می خوان درصد کمی برای ازدواج
البته من خدا خودش شاهده کلا اهل دوستی و خیانت نیستم خداروشکر
خودم خودمو بدون جراحی گاهی رایگان و گاهی با هزینه کم کوبیدم از نو ساختم نهایت خورد خورد ۲۰ میلیون خرج کرده باشم
خودمم برام عجیبه انقدر تغییر ، مثل معجزه بود برام
اکثر عکس ها و فیلم های قبلیم رو از بین بردم
چهره ام طبیعیه شبیه کسایی که جراحی کردن نیستم ولی اگه با عکس های قبلی مقایسه کنی شاید کسی فکر کنه جراحی کردم ولی هیچ جراحی نداشتم اگه به حرفام عمل کنید می بینید که واقعا تاثیر خوبی داره البته درصد تغییرتون به زمینه ی صورتتون و اینکه تا چه حد تلاش کنید هم بستگی داره
اگه حس می کنید زمینه ی صورتتون خوب نیس باز هم تلاش کنید قطعا بهتر میشید قسمتی از صورتتون اگه بدون جراحی خوب نمیشه جراحی طبیعی انجام بدید
پست های بعدی آموزشش رو می ذارم ...
آخرین ویرایش: