موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
من زیر پلکم یه قسمتش کمی پف داشت مخصوصا یکیش که با روغن خراطین زالو که برای گودی چشمم و.. ماساژ می دادم بعد دستمال کاغذی رو می کشیدم رو انگشتم و به صورت ضربه ای اون قسمت که پف داره رو پاک می کردم که جاهای دیگه پف کنه اون قسمت پف نکنه تقریبا یکسان بشه به نظرم موثر بود خیلی بهتر شد
madaran.net
ماساژ هم برای کاهش پف زیر چشم خوبه که خب با روغن آروم و دورانی ماساژ می دادم
ماسک سفیده تخم مرغ ، آبلیمو و گلاب یخ زده هم می زنم و ماسک زرده تخم مرغ ، آبلیمو و گلاب یخ زده هم می زنم موثره
madaran.net
ماسک سرکه سیب و زنجبیل هم خوبه یا ماساژ با روغنش هم میشه و.. ولی اینو استفاده نکردم
زیبایی با روغن خراطین زالو
من برای برجستگی گونه ، لپ و رفع خط خنده ، برجستگی چانه ، پرکردن ریشه بینی (درحد نیم سانت) برای رفع قوز ، برجستگی لب ها و رفع تیرگی لب ها ، رفع گودی ، تیرگی و چروک دورچشم مصرف کردم ❤ صاف شدن پیشونی با روغن خراطین زالو برای پیشونی خوب نیست روغن بزنی چون برجسته میشه ولی خب اگه پیشونی صاف نیست...
madaran.net
ماساژ هم برای کاهش پف زیر چشم خوبه که خب با روغن آروم و دورانی ماساژ می دادم
ماسک سفیده تخم مرغ ، آبلیمو و گلاب یخ زده هم می زنم و ماسک زرده تخم مرغ ، آبلیمو و گلاب یخ زده هم می زنم موثره
ماسک ، شوینده و پاکسازی پوست طبیعی
۱۲ تا سفیده تخم مرغ رو با یه قاشق غذاخوری گلاب و یه قاشق غذاخوری آبلیمو ترکیب کردم اضافه کردم به قالب یخ گذاشتم فریزر ۱۲ تا زرده تخم مرغ رو هم با یه قاشق غذاخوری گلاب و یه قاشق غذاخوری آبلیمو ترکیب کردم اضافه کردم به قالب یخ گذاشتم فریزر موقع استفاده پشت همون یه دونه قالب آب داغ می گیرم و بعد...
madaran.net
ماسک سرکه سیب و زنجبیل هم خوبه یا ماساژ با روغنش هم میشه و.. ولی اینو استفاده نکردم