روش خشک کردن خرمالو به سبک کره چین و ترکیه

  • شروع کننده موضوع ملیحه
  • تاریخ شروع

ملیحه

Guest
خشک کردن خرمالو به سبک کره ای ها . خشک کردن خرمالوی درسته و کامل . خرمالو میوه خوشرنگ پاییزی کم از مولتی ویتامین‌های موجود در داروخانه‌ها ندارد ؛ همین خاصیت زیاد خرمالو باعث شده از دوران پادشاهان چوسان تا به امروز محبوب باشد.
این قاب‌های دیدنی و رنگی روش خشک کردن خرمالو را نشان می‌دهند . صنعتی با درآمدی هنگفت.
برداشت خرمالو ، در کشورهای مختلف دنیا در حال انجام است . این میوه خوشرنگ منبع خوبی از پتاسیم ، فسفر و ویتامین C است و اما با آن پوست نازک و بافت نرمی که دارد خیلی زود خراب می‌شود .
کشاورزان کشورهای کره ، چین و ترکیه اما با روشی خاص خرمالوهایی را که صبح زود برداشت کرده‌اند خشک می‌کنند تا به مدت طولانی‌تری بتوانند عطر و طعم و رنگ زیبای این خوراکی خوشمزه را داشته باشند .
این فرآیند آنقدر دیدنی است که پای گردشگران را نیز به این منطقه باز کرده و درآمدی میلیاردی به همراه آورده است .
کشاورزان شهرستان پینگلو در شمال چین ۱۳۰۰ سال است مشغول این کار هستند و خرمالوهای بدون هسته را درسته خشک می‌کنند . دنیزلی ترکیه هم ۸۰ درصد از صادرات خرمالوی این کشور را به خود اختصاص داده . خرمالوهای خشک همیانگ در کره جنوبی که مورد علاقه پادشاه گوجونگ ، آخرین پادشاه سلسله چوسان بوده ، به عنوان میوه خشک گرانبها و لوکس دوران پادشاهی شناخته می‌شود .
برای تهیه خرمالوی خشک ، به طور سنتی باید قبل از رسیدن میوه ، پوست آن را جدا کنند . در طب شرقی این میان وعده شیرین در کاهش سرفه و ایجاد خلط و رفع اسهال کودکان نیز مفید است .



 
استارتر
استارتر

ملیحه

Guest
جدی؟
من فقط عاشق عکس میوه خشکم ?
موقعی ک میخریمم فقط نگا میکنم ?

ولی خب یه بار گوجه خشک خوردم
نمک هم داشت
عالی بود طعمش
چراااا !؟؟؟ بخور بابا خیلی خوشمره‌س !
بعضیاس از خود میوه خوشمزه‌ترن . مث خرمالو ، هندوانه ، ملون ، طالبی
هندونه که عالیه

گوجه خشک منم دارم ? تو چلوگوشت میریزم خیییییلی خوشمزه میشه
بعضی موقع هم کمیشو پودر میکنم برای داخلی غذاهای دیگه
پیاز خشک هم دارم . هم پودرشو هم خلالیشو
 

دلبررر

Guest
چراااا !؟؟؟ بخور بابا خیلی خوشمره‌س !
بعضیاس از خود میوه خوشمزه‌ترن . مث خرمالو ، هندوانه ، ملون ، طالبی
هندونه که عالیه

گوجه خشک منم دارم ? تو چلوگوشت میریزم خیییییلی خوشمزه میشه
بعضی موقع هم کمیشو پودر میکنم برای داخلی غذاهای دیگه
پیاز خشک هم دارم . هم پودرشو هم خلالیشو
نمیدونم اصلا
مثلا انبه و موزش رو میبینم دلم میکشه اما نمیتونم لب بزنم?? حالا حتما با تعریفای شما امتحانش میکنم
عه من فقط تو دمی گوجه استفاده کردم
یه بارم اسلایس لیمو درست کردم
اما خب تلخه
تو غذا تلخ میشه
فقط یه برگ میزارم رو چای
 
استارتر
استارتر

ملیحه

Guest
نمیدونم اصلا
مثلا انبه و موزش رو میبینم دلم میکشه اما نمیتونم لب بزنم?? حالا حتما با تعریفای شما امتحانش میکنم
عه من فقط تو دمی گوجه استفاده کردم
یه بارم اسلایس لیمو درست کردم
اما خب تلخه
تو غذا تلخ میشه
فقط یه برگ میزارم رو چای
وای موز و انبه رو که اصلا نمیشه ازشون گذشت ?
آره منم درست کردم هم اسلایس کردم واسه خشک شدنش هم ترشیشو

برای اینکه تلخ نشه باید چاقوت خیلی تیز باشه . من از کاتر استفاده کردم . حالا اینسری خواستی درست کنی با کاتر برش بزن ، هسته‌ش رو هم دربیار . ببین بتز تلخ میشه یا نه
 

دلبررر

Guest
وای موز و انبه رو که اصلا نمیشه ازشون گذشت ?
آره منم درست کردم هم اسلایس کردم واسه خشک شدنش هم ترشیشو

برای اینکه تلخ نشه باید چاقوت خیلی تیز باشه . من از کاتر استفاده کردم . حالا اینسری خواستی درست کنی با کاتر برش بزن ، هسته‌ش رو هم دربیار . ببین بتز تلخ میشه یا نه
مرسی عزیزدلم چشم حتما ??
 

بالا