موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
درمان پسوریازیس
(5 راه حل ) استارتر پرسیده • کاربران راه حل دادن • 1. درمان پسوریازیس • کاربر تاتی8 من از داروهای کاملا گیاهی استفاده کردم، یه پودری هست به اسم افتیمون که هم ساده ش هست هم پرتقالی که بنظر من پرتقالی مزه بهتری داره، صبح ناشتا 3ق غ با آب قاطی میکردم میخوردم، و یه قطره ای بودبه نام...
madaran.net
درمان ام اس
استرس باید کنترل بشه خواب کافی داشته باشید ورزش سبک انجام بدید ، ورزش میتواند نقش مهمی در مدیریت و کنترل بیماری ام اس ایفا کند. انجام فعالیتهای بدنی منظم باعث کاهش خستگی، افزایش قدرت عضلانی و بهبود تعادل میشود. ورزشهایی مانند پیادهروی، شنا و یوگا میتوانند به انعطافپذیری و تحرک بدن...
madaran.net
درمان دیابت
درمان دیابت بارداری راه حل اول 👇🏻 دکتر بهمگفت بامیه رو نصف کن شب توی آب خیس کن صبح اون آبی که ازش میمونه رو ناشتا بخور من حدود یک هفته س این کارو میکنم قند بعد ناهار و شامم رو هم کنترل میکنه.خیلی عالی قند رو کنترل میکنه سرچ کنید معجزه بارداری دیابت نی نی سایت نوشته کاربر ۱۲۳araaaaam...
madaran.net
درمان روماتیسم مفصلی
(۲ راه حل) ۱ متنشو کمی ویرایش کردم دوستان این تجربه منه که از همین نی نی سایت بعد از کلی مطلب خوندن متوجه شدم من به این بیماری مبتلا شدم واروم اروم داشت تویه بدنم پیش میرفت دیگه حتی رسیده بود به پلک چشمم صبح باز نمیشد انگشتای دستم صبح باز نمیشد ودردها به خصوص شبها این بیماری اگر مهار نشه...
madaran.net
درمان التهاب عروق یا واسکولیت
به نوع التهاب و اندامهای درگیر بستگی دارد. معمولاً شامل داروهای ضدالتهاب و سرکوبکنندههای سیستم ایمنی است. گاهی اوقات، در صورت لزوم، جراحی نیز برای درمان عوارض واسکولیت مانند آنوریسم (برآمدگی در دیواره عروق) یا بازگرداندن جریان خون در عروق مسدود شده انجام میشود. درمان دارویی...
madaran.net
درمان کمخونی مزمن
بستگی به علت زمینهای آن دارد. معمولاً شامل درمان بیماری زمینهای، افزایش مصرف مواد مغذی ضروری مانند آهن و ویتامینها، و در موارد شدیدتر، تزریق خون یا داروهای تخصصی است. درمانهای اصلی برای کمخونی مزمن: درمان بیماری زمینهای: اگر کمخونی ناشی از یک بیماری مزمن دیگر (مانند بیماریهای کلیوی،...
madaran.net
درمان بیماری گریوز
درمان بیماری گریوز معمولاً با هدف کاهش تولید هورمونهای تیروئید و کنترل علائم انجام میشود. گزینههای درمانی شامل داروهای ضد تیروئید، ید رادیواکتیو و جراحی تیروئید هستند. گزینههای درمانی: داروهای ضد تیروئید: این داروها مانند متیمازول و پروپیل تیوراسیل، تولید هورمونهای تیروئید را کاهش...
madaran.net
درمان بیماری سلیاک
تنها درمان بیماری سلیاک، حذف کردن گلوتن از رژیم غذایی است. اساس درمان این بیماری رژیم غذایی فاقد گلوتن تا پایان عمر است و دوره بهبودی آن با رعایت رژیم غذایی مخصوص بهطورمعمول ۳ تا ۶ ماه که البته در بزرگسالان به ۲ سال هم میرسد.
madaran.net
درمان بیماری تیروئید هاشیموتو
عمدتاً شامل جایگزینی هورمون تیروئید از دست رفته با داروهای هورمونی مصنوعی مانند لووتیروکسین است. این درمان مادامالعمر است و به تنظیم سطح هورمون تیروئید و کاهش علائم کمکاری تیروئید کمک میکند. علاوه بر این، تغییر سبک زندگی مانند رژیم غذایی سالم و ورزش منظم نیز میتواند در مدیریت علائم این...
madaran.net
درمان لوپوس اریتماتوی سیستمیک (SLE)
بر کنترل علائم و جلوگیری از آسیب به اندامها تمرکز دارد. هیچ درمان قطعی برای لوپوس وجود ندارد، اما داروهای مختلفی برای مدیریت علائم و جلوگیری از عود بیماری وجود دارند. داروهای رایج مورد استفاده در درمان لوپوس: داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs): برای کاهش درد و التهاب مفاصل و عضلات...
madaran.net
درمان آرتریت پسوریاتیک
بر کنترل التهاب و درد مفاصل و جلوگیری از آسیب بیشتر تمرکز دارد. این درمان شامل ترکیبی از داروها، فیزیوتراپی و در برخی موارد جراحی است. هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد، اما با درمانهای مناسب میتوان علائم را به طور موثری مدیریت کرد. درمانهای دارویی: داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی...
madaran.net
درمان سندروم شوگرن
به طور کلی بر کنترل علائم و جلوگیری از عوارض بیماری متمرکز است، زیرا درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد. این درمانها شامل استفاده از دارو و تغییر سبک زندگی است. داروها: داروهای تحریک کننده بزاق: برای رفع خشکی دهان، داروهایی مانند پیلوکارپین (سالاژن) و سولیمت (اووکساک) تجویز میشوند که...
madaran.net
درمان بیماری آدیسون
درمان بیماری آدیسون عمدتاً شامل جایگزینی هورمونهای از دست رفته است. این بیماری به دلیل عدم تولید کافی هورمونهای کورتیزول و آلدوسترون توسط غدد فوق کلیوی ایجاد میشود. درمان معمولاً شامل مصرف مادامالعمر داروهای کورتیکواستروئیدی است که به جایگزینی این هورمونها کمک میکنند. درمان جایگزین...
madaran.net
درمان بیماری التهابی روده
درمان بیماری التهابی روده (IBD) شامل ترکیبی از داروها، تغییر سبک زندگی و در برخی موارد جراحی است. هدف از درمان، کنترل التهاب، کاهش علائم و جلوگیری از عوارض است. درمان قطعی برای IBD وجود ندارد، اما با درمان مناسب میتوان به طور موثری علائم را کنترل کرد و کیفیت زندگی بیمار را بهبود بخشید...
madaran.net
درمان آلوپسی آره تا
یکی از رایجترین اشکال درمان آلوپسی آره آتا، استفاده از کورتیکواستروئیدها که نوعی داروهای ضد التهابی قوی هستند میباشد که میتوانند سیستم ایمنی را سرکوب کنند. این داروها معمولاً از طریق تزریق موضعی، پمادهای موضعی یا قرصهای خوراکی تجویز میشوند. در صورت لزوم به دکتر پوست مراجعه کنید (ریزش مو سکه ای)
madaran.net
درمان آلوپسی اسکارینگ
آلوپسی اسکارینگ (که در اثر التهاب فولیکولهای مو ایجاد میشود). آلوپسی اسکار (آلوپسی سیکاتریسیال) نوعی ریزش مو است که در آن فولیکولهای مو به دلیل التهاب یا آسیب، از بین میروند و با بافت اسکار جایگزین میشوند. درمان این نوع آلوپسی بستگی به علت اصلی آن دارد و معمولاً هدف از درمان، کاهش...
madaran.net
درمان بیماری لوپوس منتشر
درمان قطعی برای بیماری لوپوس منتشر وجود ندارد، اما با استفاده از روشهای مختلف میتوان علائم و عوارض این بیماری را کنترل کرد. این روشها شامل دارو درمانی، تغییر سبک زندگی و در برخی موارد روشهای درمانی مکمل هستند. هدف اصلی از درمان، کاهش التهاب، کاهش درد، جلوگیری از آسیب به اندامها و بهبود...
madaran.net