درمان اسید اوریک بالا

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
به گزارش مشرق به نقل از فارس، مرتضی صفوی افزود: میزان اسید اوریک خون در صورتی که بیش از 6.5 باشد خطرناک است و خطر بروز بیماری نقرس را در پی دارد بنابراین کاهش میزان آن با تغییر سبک زندگی برای پیشگیری از این بیماری ضروری است.

وی گفت: اسید اوریک محصول زائد فرآیند سوخت و ساز پورین‌ها در بدن است که شامل گوشت، قارچ، حبوبات مانند لوبیا و اسفناج می‌شود. همچنین مصرف مواد کافئین دار مانند شکلات، کاکائو و نوشابه‌های کولا دار(نوشابه های گازدار سیاه) نیز موجب افزایش ماده زائد اسید اوریک در خون می‌شود.

وی گفت: در طب سنتی نیز یک درمان برای کاهش اسید اوریک خون وجود دارد که بسیار موفق بوده است و آن مصرف دم کرده کاکل ذرت و دم گیلاس است که به عنوان واکس گیلاس در عطاریها به فروش می‌رسد. این ماده را مانند چای دم می‌کنند و مصرف روزانه 4 تا 5 فنجان آن به شدت میزان اسید اوریک خون را پایین می‌آورد.
 
استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
اونایی که این مشکل رو دارید

دم گیلاس و کاکل ذرت از عطاری بخرید ( سایت با سلام هم موجوده) بعد ده دقیقه رو بخار کتری دم کنید روزی چند فنجون میل کنید تا بیاد پایین

حتما درمان کنید چون اینطور پیش بره خطرناکه ❤❤
 
استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
اصلا خود اسید اوریک چی هست؟
اسید اوریک یا Uric Acid چیست ؟

اسید اوریک در بدن ، حاصل تجزیه پورین‌های موجود در رژیم غذایی به ویژه غذاهای حیوانی مانند گوشت قرمز و همچنین حبوبات است. اسید اوریک در غذاهای غنی از هسته‌های سلولی (کبد، قلب و کلیه‌ها) بیشتر یافت می‌شود، بنابراین در افرادی با رژیم غذایی عمدتاً گیاهی سطح اسید اوریک سرم پایین است. اسید اوریک در کبد نیز تولید می‌شود. سرعت تولید کبدی و سرعت دفع کلیوی آن تعیین کننده‌ی غلظت خونی اسید اوریک می‌باشند. دفع اسید اوریک بدن از طریق ادرار (۷۰%) و مدفوع (۳۰%) صورت می‌گیرد. اسید اوریک نیز مانند ویتامین C جزء مواد آنتی اکسیدان محسوب شده و می‌توان گفت که حدود نیمی از ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسمای انسان را شامل می‌شود. سطوح غیرطبیعی (بالا یا پایین) اوریک اسید اثرات منفی برای سلامتی در پی خواهد داشت.
 

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
اسید اوریک یا Uric Acid چیست ؟

اسید اوریک در بدن ، حاصل تجزیه پورین‌های موجود در رژیم غذایی به ویژه غذاهای حیوانی مانند گوشت قرمز و همچنین حبوبات است. اسید اوریک در غذاهای غنی از هسته‌های سلولی (کبد، قلب و کلیه‌ها) بیشتر یافت می‌شود، بنابراین در افرادی با رژیم غذایی عمدتاً گیاهی سطح اسید اوریک سرم پایین است. اسید اوریک در کبد نیز تولید می‌شود. سرعت تولید کبدی و سرعت دفع کلیوی آن تعیین کننده‌ی غلظت خونی اسید اوریک می‌باشند. دفع اسید اوریک بدن از طریق ادرار (۷۰%) و مدفوع (۳۰%) صورت می‌گیرد. اسید اوریک نیز مانند ویتامین C جزء مواد آنتی اکسیدان محسوب شده و می‌توان گفت که حدود نیمی از ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسمای انسان را شامل می‌شود. سطوح غیرطبیعی (بالا یا پایین) اوریک اسید اثرات منفی برای سلامتی در پی خواهد داشت.
ممنون
 

بالا