شکلات تلخ سابق هسدم
کاربر جدید
بمیرم برات میفهممت ولی چه میشه کرد فک فامیل بعضیا لاشخورنواقعیت قلبمو بازکنم از دستشون پر از زخم زبونه
بمیرم برات میفهممت ولی چه میشه کرد فک فامیل بعضیا لاشخورنواقعیت قلبمو بازکنم از دستشون پر از زخم زبونه
کلا تفکراتتون اشتباهه !!! اونم اشتباه کرده اون حرفا رو زدهاولا من هدفم شوهر نیس که بخوام لباسا رنگ رنگی بپوشم
خدانکنه ❤️بمیرم برات میفهممت ولی چه میشه کرد فک فامیل بعضیا لاشخورن
چه ربطی داره منم خیلی از عروسی ها لباس تکراری پوشیدم اکثر دخترای که میشناسم چند بار لباسهاشون رو میشوند و ما این رو بد نمیدونیمخالم برا بله برون دختر دایم هرچی از دهنش در اومده میگه
میگه دخترت لباسش مثل فقیرها نگاه کن تو مردم دختر فلان لباس خوشکل پوشید شوهر کرد نگاه کن اینجور دخترت گناه داره برو قرض کن لباس براش بگیر دخترت فقیر و ساده
اولا من هدفم شوهر نیس که بخوام لباسا رنگ رنگی بپوشم دوما من لباس کلی دارم اون روز دوس داشتم ساده بپوشم
بعد واسه دخترا خودش کفش ۲۰۰ هزارتومنی خریده میگه نو و تو کهنه میپوشی
خستم از این افکار دهاتیشون که سادگی فک میکنن فقیریه
چه تفکریکلا تفکراتتون اشتباهه !!! اونم اشتباه کرده اون حرفا رو زده
اینکه میگی هر کی دنبال شوهره ، لباس رنگی میپوشه :/چه تفکری
درسته ولی خالم حاظره لباس ارزون بگیره ولی تکراری نباشه کفش ۲۰۰ هزارتومنی گرفته که بکنه تو چشم بقیه که نوچه ربطی داره منم خیلی از عروسی ها لباس تکراری پوشیدم اکثر دخترای که میشناسم چند بار لباسهاشون رو میشوند و ما این رو بد نمیدونیم
منظورم این نیس ولی خوب بری قرض کنی لباس بخری خوب چه کاریه آدم لباس تکراری بپوشهاینکه میگی هر کی دنبال شوهره ، لباس رنگی میپوشه :/
چه کردی؟اوه کلی به منم فحش دادن مسخره کردن ..
مادر من سادس کلا ما ساده پسندیم زیبایی تو سادگی و شیک بودن نه تجملات و زرق برقخدانکنه ❤️
میدونم تورو هم اذیت کردند
و حدس میزنم نه تو نه مادرت اونجوری نیستین
ولی اونا زخم زبون میزنن
قطع رابطه . با آدمی که نرمال نیست چه کنمچه کردی؟
دقیقا الان به صورت من حتا ایراد گرفته میگه ابروت چرا برنداشتی چرا لباست شبیه گداهاقطع رابطه . با آدمی که نرمال نیست چه کنم
بیام تربیتش کنم بگم فحش نده مسخره نکن😹
من حوصلم نمی کشه ، باز شما میتونی جواب بده . من باوقار کات میکنم و ترک میکنمدقیقا الان به صورت من حتا ایراد گرفته میگه ابروت چرا برنداشتی چرا لباست شبیه گداها
من خودم طراح لباسم این سبک لباس دوس دارم باز حرف خودشون میزنن
من سمتشون نمیرم که توضیح بدممن حوصلم نمی کشه ، باز شما میتونی جواب بده . من باوقار کات میکنم و ترک میکنم
خوبه😻من سمتشون نمیرم که توضیح بدم
🥲خالم برا بله برون دختر دایم هرچی از دهنش در اومده میگه
میگه دخترت لباسش مثل فقیرها نگاه کن تو مردم دختر فلان لباس خوشکل پوشید شوهر کرد نگاه کن اینجور دخترت گناه داره برو قرض کن لباس براش بگیر دخترت فقیر و ساده
اولا من هدفم شوهر نیس که بخوام لباسا رنگ رنگی بپوشم دوما من لباس کلی دارم اون روز دوس داشتم ساده بپوشم
بعد واسه دخترا خودش کفش ۲۰۰ هزارتومنی خریده میگه نو و تو کهنه میپوشی
خستم از این افکار دهاتیشون که سادگی فک میکنن فقیریه
💔من سمتشون نمیرم که توضیح بدم