کره بادوم زمینی
⭐کاربر فعال⭐
بلاخره لباس خز هارو هم باید یکی بخره دیگ اینا میخرنحساب کردم این استایلایی که میگه یک مشت غربتی میپسندند وگرنه آدم حسابی اینو ببینه میفهمه خز
بلاخره لباس خز هارو هم باید یکی بخره دیگ اینا میخرنحساب کردم این استایلایی که میگه یک مشت غربتی میپسندند وگرنه آدم حسابی اینو ببینه میفهمه خز
حسادت که اره با همین کاراش عروسش از خونش با بچهد۸ماه فرار کردب تو و خانوادت حسادت میکنن
مال منم همینه خیلی حسادت میکنن
با اینکه چیزی برا حسادت کردن انچنان ندارم ولی حسادت تو رفتارهاشون معلومه
چی بگم تو هیج جا من ندیده بودم اینجور خز و پر زرق برقیبلاخره لباس خز هارو هم باید یکی بخره دیگ اینا میخرن
همون مال ما هم فراری داد عروسش روحسادت که اره با همین کاراش عروسش از خونش با بچهد۸ماه فرار کرد
پسره هرماه به هر کدوم ۱۰ میلیون به خواهراش میده ولی زنش طلاق داد چون در ماه بیشتر یک کیسه برنج خرج میکردحسادت که اره با همین کاراش عروسش از خونش با بچهد۸ماه فرار کرد
نکنه دختر خالمی🤣🤣🤣همون مال ما هم فراری داد عروسش رو
ادم نیس ک
۲۴ ساعت درحال مسخره کردن دیگرانه
اینکه خاله منه 🤣از هیچ چی هم نمیترسه
تهمت افترا توهین مسخره شماتت همه چی انجام میده
برنج رو خودش میخورد؟ بیچاره همچین اذیتش کردند ک خودش فرار کردهپسره هرماه به هر کدوم ۱۰ میلیون به خواهراش میده ولی زنش طلاق داد چون در ماه بیشتر یک کیسه برنج خرج میکرد
🤣🤣 اشغال حالم ازش بهم میخوره بخدااینکه خاله منه 🤣
میگفته برنج میدوزه میبره برا باباش خرج زیادی میکنه غذا زیاد میخوره و هزارتا تهمتبرنج رو خودش میخورد؟ بیچاره همچین اذیتش کردند ک خودش فرار کرده
منم🤣🤣 اشغال حالم ازش بهم میخوره بخدا
کی دلش میاد با بچه فرار کنهبرنج رو خودش میخورد؟ بیچاره همچین اذیتش کردند ک خودش فرار کرده
فقد باید دور شی ازشونواقعیت بگم من دورو برم از این ادما زیاده
باهاشون مثل ادم هم برخورد کنی بهت توهین میکنن
دوری و دوستی غربتین دیگهواقعیت بگم من دورو برم از این ادما زیاده
باهاشون مثل ادم هم برخورد کنی بهت توهین میکنن
همون دور شدم ادم حسلبشون نمیکنمفقد باید دور شی ازشون
خوب میکنی منم دیگه حوصله عقد رفتن ندارمهمون دور شدم ادم حسلبشون نمیکنم
رفت و امد نداریم
نری هم میگه حسادت کردندخوب میکنی منم دیگه حوصله عقد رفتن ندارم