ترفند های آشپزی

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
1| قبل از اینکه پیاز رو خُرد کنید کمی آبلیمو روی چاقو یا تخته برش اسپری کنید. واکنش بین پیاز و لیمو باعث میشه دیگه چشمهای شما نسوزه.

2| اگر غذایی پختید بیش از حد بهش نمک زدید و شور شده، کافیه اجاق رو خاموش کنید و یک قطعه بادمجان یا سیب زمینی داخل ظرف بندازید. بادمجان یا سیب زمینی در عرض ۱۰ دقیقه نمک اضافی غذا رو جذب میکنه.

3| اگر تو خونه تُرشی داشتید؛ برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی، از ملاقه استیل یا قاشق استیل استفاده نکنید چون باعث میشه ترشی زود خراب بشه.

4| اگر قیمه پختیدو خواستید مزه قیمه نذری بگیره، یه مقدار دارچین و چند قطره گلاب اضافه کنید و بعدش هم بزنید و نوش جان کنید.

5| برای اینکه جوجه کباب خونگی نرم و تازه داشته باشید، همون اول بهش آبلیمو و نمک نزنید. قبل از آبلیمو و نمک بهش کمی روغن مایع اضافه کنید. تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد از اون نمک و آبلیمو بزنید۔ اینطوری جوجه ها بعد پخت خشک نمیشن.

6| برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه تون نچسبه، روی نون رو باید کمی خیس کنید.
 

بالا