• کاربرانی که به صورت خاموش سایت مادران رو مطالعه می کنید، لطفا در سایت عضو شید جهت دریافت آخرین اعلان و اطلاعیه ها

تاپیکای مژده رو که خوندم استرس گرفتم 😐

صنم

⭐⭐سوپر استار⭐⭐

♨️ لاریجانی: دوست نداریم آمریکا به جنگ وارد شود اما هفته آینده هفته پیروزی ایران است؛ آمریکا از منطقه اخراج خواهد شد

🔹مگر الان ما از طریق فردو به اسرائیل حمله می‌کنیم؟ فردو را بزنند هم به جایی نخواهند رسید چون توامندی اتمی فقط در فردو نیست.

🔹دانشمندان هسته‌ای ما را ترور کردند. صحبت کردن درباره زدن فردو یک حرف نمادین است که بگویند هسته‌ای تمام شد. این علامت این است که نمی‌خواهند به فردو بیایند.

🔹تمام گوشت آمریکایی‌ها زیر دندان ماست. آینده برای مقاومت شگفتی‌آفرین است. به دنبال این هستند که بگویند توامندی هسته‌ای را نابود کردند اما تاثیری ندارد.

@Admin بخون رفیق

استارتر
استارتر
زمستون

زمستون

⭐کاربر طلایی⭐

♨️ لاریجانی: دوست نداریم آمریکا به جنگ وارد شود اما هفته آینده هفته پیروزی ایران است؛ آمریکا از منطقه اخراج خواهد شد

🔹مگر الان ما از طریق فردو به اسرائیل حمله می‌کنیم؟ فردو را بزنند هم به جایی نخواهند رسید چون توامندی اتمی فقط در فردو نیست.

🔹دانشمندان هسته‌ای ما را ترور کردند. صحبت کردن درباره زدن فردو یک حرف نمادین است که بگویند هسته‌ای تمام شد. این علامت این است که نمی‌خواهند به فردو بیایند.

🔹تمام گوشت آمریکایی‌ها زیر دندان ماست. آینده برای مقاومت شگفتی‌آفرین است. به دنبال این هستند که بگویند توامندی هسته‌ای را نابود کردند اما تاثیری ندارد.

@Admin بخون رفیق
اگه کار به این جاها کشید من میگم که یکبار برای همیشه تمومش کنیم
حالا یا اینوری
یا اونوری
آمریکا خیلی هار شده
دیگه وقتی انتخاب نصف مملکتشون ترامپ بوده ، واقعاً هیچ انتظاری نمیشه داشت ازشون

استارتر
استارتر
زمستون

زمستون

⭐کاربر طلایی⭐
منم هستمااا اگه بحث پول باشه
بخوای دو قلو هم میارم
فقط زود خبر بده موقعیت از دست ندیم 😂
آقا دیگه تموم ، مژده از الان پولاتو جمع کن 🤣🤣🤣🤣
همی فردا صبح اقدام کنیم برای دیه 🤣🤣🤣

صنم

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
اگه کار به این جاها کشید من میگم که یکبار برای همیشه تمومش کنیم
حالا یا اینوری
یا اونوری
آمریکا خیلی هار شده
دیگه وقتی انتخاب نصف مملکتشون ترامپ بوده ، واقعاً هیچ انتظاری نمیشه داشت ازشون
هم دلم میخواد تموم بشه این شرایط از یه طرفم اگه اینجا بگم و دوستان ترورم نکنن و متهم نشم به تندرو بودن دلم میخواد بزنن همشونو بترکووووونن با خاک یکسانشون کنن

استارتر
استارتر
زمستون

زمستون

⭐کاربر طلایی⭐
هم دلم میخواد تموم بشه این شرایط از یه طرفم اگه اینجا بگم و دوستان ترورم نکنن و متهم نشم به تندرو بودن دلم میخواد بزنن همشونو بترکووووونن با خاک یکسانشون کنن
دوستان گلط میکنن 😑🤣✋🏻
آره واقعاً
برای نسل های بعدی
برای همه ی مردم کره ی زمین
یه تنه گند زدن به انسانیت و بشر

استارتر
استارتر
زمستون

زمستون

⭐کاربر طلایی⭐
به این چیزا فکر نکن فقط تمرکز کن🧘🏻
وضعیت نصف کاربرا از فردا
243384_736.jpg

من و دوتا پسرام

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
ترس از آینده ای مبهم و تاریک
من نه به آینده مبهم فکر میکنم نه به آینده روشن
تنها درگیری ذهنی من اینه که شب پسرام کجای خونه بخوابن که اگه خدای نکرده موردی پیش اومد تو ساختمونمون پسرا اسیب نبینن

بالا