یه سایتو حامله کرد و رفت ... 😂😂😂😂منم ویار کردم
اگه کار به این جاها کشید من میگم که یکبار برای همیشه تمومش کنیم
♨️ لاریجانی: دوست نداریم آمریکا به جنگ وارد شود اما هفته آینده هفته پیروزی ایران است؛ آمریکا از منطقه اخراج خواهد شد
🔹مگر الان ما از طریق فردو به اسرائیل حمله میکنیم؟ فردو را بزنند هم به جایی نخواهند رسید چون توامندی اتمی فقط در فردو نیست.
🔹دانشمندان هستهای ما را ترور کردند. صحبت کردن درباره زدن فردو یک حرف نمادین است که بگویند هستهای تمام شد. این علامت این است که نمیخواهند به فردو بیایند.
🔹تمام گوشت آمریکاییها زیر دندان ماست. آینده برای مقاومت شگفتیآفرین است. به دنبال این هستند که بگویند توامندی هستهای را نابود کردند اما تاثیری ندارد.
@Admin بخون رفیق
آقا دیگه تموم ، مژده از الان پولاتو جمع کن 🤣🤣🤣🤣منم هستمااا اگه بحث پول باشه
بخوای دو قلو هم میارم
فقط زود خبر بده موقعیت از دست ندیم 😂
هر چی کرمته خواهر 🤣🤣
هم دلم میخواد تموم بشه این شرایط از یه طرفم اگه اینجا بگم و دوستان ترورم نکنن و متهم نشم به تندرو بودن دلم میخواد بزنن همشونو بترکووووونن با خاک یکسانشون کنناگه کار به این جاها کشید من میگم که یکبار برای همیشه تمومش کنیم
حالا یا اینوری
یا اونوری
آمریکا خیلی هار شده
دیگه وقتی انتخاب نصف مملکتشون ترامپ بوده ، واقعاً هیچ انتظاری نمیشه داشت ازشون
امشب اقدام کن برا بچهآقا دیگه تموم ، مژده از الان پولاتو جمع کن 🤣🤣🤣🤣
همی فردا صبح اقدام کنیم برای دیه 🤣🤣🤣
دوستان گلط میکنن 😑🤣✋🏻هم دلم میخواد تموم بشه این شرایط از یه طرفم اگه اینجا بگم و دوستان ترورم نکنن و متهم نشم به تندرو بودن دلم میخواد بزنن همشونو بترکووووونن با خاک یکسانشون کنن
دیه ی جنین پسر کامله ، باید تمرکز کنم پسر بشه 🤣🤣🤣🤣امشب اقدام کن برا بچه
حالااا فردا بریم واسه دیه 😂
دقیقادوستان گلط میکنن 😑🤣✋🏻
آره واقعاً
برای نسل های بعدی
برای همه ی مردم کره ی زمین
یه تنه گند زدن به انسانیت و بشر
اروم باش استرس نداشته باش فقط تمرکز کندیه ی جنین پسر کامله ، باید تمرکز کنم پسر بشه 🤣🤣🤣🤣
تاپیک داره میره سمت و سویی که دیگه مجبورم تو عنوان بزنم فقط متأهل ها 🤣🤣🤣🤣🤣🤣اروم باش استرس نداشته باش فقط تمرکز کن
نفس عمیییییق
به این چیزا فکر نکن فقط تمرکز کن🧘🏻تاپیک داره میره سمت و سویی که دیگه مجبورم تو عنوان بزنم فقط متأهل ها 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
من نه به آینده مبهم فکر میکنم نه به آینده روشنترس از آینده ای مبهم و تاریک
همونی که گفت شددقیقاً ، از فردا با احتیاط باز میکنم تاپیکاشو 😂😂😂😂