احتمال داره یک‌نفر دوبار آبله مرغون بگیره؟؟؟؟؟

استارتر
استارتر
soltanam

soltanam

⭐کاربر برتر⭐
اون زونا هست بله اگه سیستم بدنی ضعیف باشه در معرض آبله مرغان باشه بار دوم و یا دو به بعد زونا میگیره که خیلی خیلی سخت تر هست و دوران نقاهت طولانی تری داره
یک‌ماهه با آبله درگیریم.

زمستون

⭐کاربر ویژه⭐
یعنی این حس گزش و خارش تیکه تیکه میتونه بخاطر آبله باشه؟
نگا کلا وقتی یکی تو خونه ابله میگیره همه ناخودآگاه احساس می‌کنن بدن اونا هم میخاره و اینا ، اینا تلقینه همش ، اما اما اما اگه دیدی دونه زد بدنت ، یا علائم دیگشو داشتی ، حتماً برو دکتر

استارتر
استارتر
soltanam

soltanam

⭐کاربر برتر⭐
نگا کلا وقتی یکی تو خونه ابله میگیره همه ناخودآگاه احساس می‌کنن بدن اونا هم میخاره و اینا ، اینا تلقینه همش ، اما اما اما اگه دیدی دونه زد بدنت ، یا علائم دیگشو داشتی ، حتماً برو دکتر
ما یک‌ماهه درگیریم بچه هام‌نوبتی گرفتن.از دیشب منم‌خارش دارم

زمستون

⭐کاربر ویژه⭐
ما یک‌ماهه درگیریم بچه هام‌نوبتی گرفتن.از دیشب منم‌خارش دارم
چیزی رو پوستت نزده ؟!
والا من سنم که کمتر بود خواهرم گرفته بود و در تماس مستقیم باهاش بودم ، ولی نگرفتم
اما اگه حس می‌کنی طبیعی نیست وضعیت ، حتماً برو دکتر یه معاینه بشی ، چون دومیو رو سخت تر میگیری ، سخت ترم از بدنت میره بیرون

استارتر
استارتر
soltanam

soltanam

⭐کاربر برتر⭐
چیزی رو پوستت نزده ؟!
والا من سنم که کمتر بود خواهرم گرفته بود و در تماس مستقیم باهاش بودم ، ولی نگرفتم
اما اگه حس می‌کنی طبیعی نیست وضعیت ، حتماً برو دکتر یه معاینه بشی ، چون دومیو رو سخت تر میگیری ، سخت ترم از بدنت میره بیرون
دیشب تو سرم دستم‌خورد با یه چی.ولی پرسیدم میگن دوروز قبل اینکه دون بزنه خارش اینا میگیرن

زمستون

⭐کاربر ویژه⭐
دیشب تو سرم دستم‌خورد با یه چی.ولی پرسیدم میگن دوروز قبل اینکه دون بزنه خارش اینا میگیرن
آره راست گفتن
اول خارشه
بعد دون دون شدن
ولی برو دکتر به نظرم
این وسط بگیری اذیت میشی عیدی

استارتر
استارتر
soltanam

soltanam

⭐کاربر برتر⭐
آره راست گفتن
اول خارشه