soltanam
⭐کاربر برتر⭐
اووووف پس فکرکنم منمزدماحتمالش خییلی کمه
من خودم دوبار گرفتم
یک بار تو بچگی یک بارم سال گذشته وقتی دخترم گرفت ازش گرفتم
ولی بار دوم خییلی سبک بود برام حدود ده تا آبله زدم فقط
اووووف پس فکرکنم منمزدماحتمالش خییلی کمه
من خودم دوبار گرفتم
یک بار تو بچگی یک بارم سال گذشته وقتی دخترم گرفت ازش گرفتم
ولی بار دوم خییلی سبک بود برام حدود ده تا آبله زدم فقط
مادربزرگخودمتو ۸۰سالگی آبله زد دکترش گفت اینزونای آبله تو سن پیری میشه زونا.ارع میشه زونا
زونا خیلی سخته بیشتر کسایی میگیرن که ابله مرغون نگرفتنآبله مرغون تو سن بالا میشه زونا.
آبله مرغونگرفته دیگه بنده خداخاله من ۳۰ سالش بود زونا گرفت باردارم بود![]()
دومم برامنپس از عموت نپرس
منمیگم نگراننباشبد هر د و لی از آسمون بیاد اول میره تو ماتحت من![]()
آره دکترم گفت تو بچگی نزده الان زده بهشممیگن زونا.شکلشم با آبله فرق داره فقط یک قسمت بدن به شدن ملتهب میشهزونا خیلی سخته بیشتر کسایی میگیرن که ابله مرغون نگرفتن
هیچی ولش کن اصلاآبله مرغونگرفته دیگه بنده خدا
زنعموم بیچاره زونا گرفته بود اون اصلا بچگی ابله نگرفته بوده برای اولین بار تو سن ۵۰ سالگی گرفته بود اخه زونا فقط تو یه قسمت خاص بیشتر دیده میشه اون بیچاره داخل گوشش ریخته بود خیلیی سخت بودخاله من ۳۰ سالش بود زونا گرفت باردارم بود![]()
عه خب پس خیالمراحت شددومم برامن![]()
مادربزرگمنپشت کتفش بودزنعموم بیچاره زونا گرفته بود اون اصلا بچگی ابله نگرفته بوده برای اولین بار تو سن ۵۰ سالگی گرفته بود اخه زونا فقط تو یه قسمت خاص بیشتر دیده میشه اون بیچاره داخل گوشش ریخته بود خیلیی سخت بود
مادرشوهرم پارسال گرفته بود فقط یکم تو کشاله رونش بود خیلی سبک هم تموم شد چون یبار گرفته بود اون
باشههیچی ولش کن اصلا
من خالم خیلی بدگرفت بچشم گرفت دنیا اومد روبدنش جای ابله ها بودددزنعموم بیچاره زونا گرفته بود اون اصلا بچگی ابله نگرفته بوده برای اولین بار تو سن ۵۰ سالگی گرفته بود اخه زونا فقط تو یه قسمت خاص بیشتر دیده میشه اون بیچاره داخل گوشش ریخته بود خیلیی سخت بود
مادرشوهرم پارسال گرفته بود فقط یکم تو کشاله رونش بود خیلی سبک هم تموم شد چون یبار گرفته بود اون
اره کلا با ابله مرغون فرق داره ابله مثل جوش بزرگه ولی زونا انگار مثل اگزما هست ریز و قرمز تو یه نقطه بستگی داره کجا بزنهآره دکترم گفت تو بچگی نزده الان زده بهشممیگن زونا.شکلشم با آبله فرق داره فقط یک قسمت بدن به شدن ملتهب میشه
خدا بهش رحم کرده واقعامن خالم خیلی بدگرفت بچشم گرفت دنیا اومد روبدنش جای ابله ها بوددد
ولی خوماشالله الان دانشجوعه![]()
زونا اصلا واگیر دار نیست.همونآبله بودهمن خالم خیلی بدگرفت بچشم گرفت دنیا اومد روبدنش جای ابله ها بوددد
ولی خوماشالله الان دانشجوعه![]()
آرهاره کلا با ابله مرغون فرق داره ابله مثل جوش بزرگه ولی زونا انگار مثل اگزما هست ریز و قرمز تو یه نقطه بستگی داره کجا بزنه
اون زونا هست بله اگه سیستم بدنی ضعیف باشه در معرض آبله مرغان باشه بار دوم و یا دو به بعد زونا میگیره که خیلی خیلی سخت تر هست و دوران نقاهت طولانی تری دارهما تقریبا یک ماهه با آبله مرغون درگیریم.
امکان داره من و شوهرممبگیریم دوباره؟تو بچگیگرفتیم.