احتمال داره یک‌نفر دوبار آبله مرغون بگیره؟؟؟؟؟

استارتر
استارتر
soltanam

soltanam

⭐کاربر برتر⭐
احتمالش خییلی کمه
من خودم دوبار گرفتم
یک بار تو بچگی یک بارم سال گذشته وقتی دخترم گرفت ازش گرفتم
ولی بار دوم خییلی سبک بود برام حدود ده تا آبله زدم فقط
اووووف پس فکرکنم منم‌زدم

استارتر
استارتر
soltanam

soltanam

⭐کاربر برتر⭐
زونا خیلی سخته بیشتر کسایی میگیرن که ابله مرغون نگرفتن
آره دکترم گفت تو بچگی نزده الان زده بهشم‌میگن زونا.شکلشم با آبله فرق داره فقط یک قسمت بدن به شدن ملتهب میشه

صنم

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
خاله من ۳۰ سالش بود زونا گرفت باردارم بود😮😨
زنعموم بیچاره زونا گرفته بود اون اصلا بچگی ابله نگرفته بوده برای اولین بار تو سن ۵۰ سالگی گرفته بود اخه زونا فقط تو یه قسمت خاص بیشتر دیده میشه اون بیچاره داخل گوشش ریخته بود خیلیی سخت بود
مادرشوهرم پارسال گرفته بود فقط یکم تو کشاله رونش بود خیلی سبک هم تموم شد چون یبار گرفته بود اون

استارتر
استارتر
soltanam

soltanam

⭐کاربر برتر⭐
زنعموم بیچاره زونا گرفته بود اون اصلا بچگی ابله نگرفته بوده برای اولین بار تو سن ۵۰ سالگی گرفته بود اخه زونا فقط تو یه قسمت خاص بیشتر دیده میشه اون بیچاره داخل گوشش ریخته بود خیلیی سخت بود
مادرشوهرم پارسال گرفته بود فقط یکم تو کشاله رونش بود خیلی سبک هم تموم شد چون یبار گرفته بود اون
مادربزرگ‌من‌پشت کتفش بود

مدیسا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
من خالم خیلی بدگرفت بچشم گرفت دنیا اومد روبدنش جای ابله ها بوددد
ولی خوماشالله الان دانشجوعه😃

صنم

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
آره دکترم گفت تو بچگی نزده الان زده بهشم‌میگن زونا.شکلشم با آبله فرق داره فقط یک قسمت بدن به شدن ملتهب میشه
اره کلا با ابله مرغون فرق داره ابله مثل جوش بزرگه ولی زونا انگار مثل اگزما هست ریز و قرمز تو یه نقطه بستگی داره کجا بزنه

Ayyyda

⭐کاربر برتر⭐
ما تقریبا یک ماهه با آبله مرغون درگیریم.
امکان داره من و شوهرمم‌بگیریم دوباره؟تو بچگی‌گرفتیم.
اون زونا هست بله اگه سیستم بدنی ضعیف باشه در معرض آبله مرغان باشه بار دوم و یا دو به بعد زونا میگیره که خیلی خیلی سخت تر هست و دوران نقاهت طولانی تری داره

بالا