لایلاک
⭐کاربر برتر⭐
- عضویت
- Oct 24, 2023
- جنسیت
- خانم
لوکوم انار جزء دسرهای بسیار خوشمزه و البته بسیار ساده است، که میتوان آن را در مدت زمانی کوتاه آماده کرد. مهمترین تفاوت این دسر و انواع دسرهای آماده، سالم و طبیعی بودن در عین خوشمزگی است.این دسر خوشمزه و شیک ایده خوبی برای شب یلدا می تواند باشد این دسر اصالتا برای کشور ترکیه است و شباهت زیادی به راحت الحلقوم دارد.
مرحله سوم:
کف یک ظرف پیرکس یا چینی مستطیل شکل را نشاسته یا پودر نارگیل بریزید و بعد مایه لوکوم انار را اضافه کنید و با لیسک خوب مواد را صاف و یکدست پهن کنید و می توانید به دلخواه از انواع مغزیجات استفاده کنید و مجدد روی لوکوم انار را با نشاسته یا پودر نارگیل بپوشانید و ظرف را برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید. سپس دیواره های ظرف را با کمک لیسک آزاد کنید و روی یک تخته برگردانید و به اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان
مواد لازم برای تهیه لوکوم انار:
- آب انار ۲ لیوان
- نشاسته ذرت ۴ ق غذا خوری یا ۴۰ گرم
- شکر ۱۰ ق غذا خوری
- پودر نارگیل به مقدار لازم
- مغزیجات به دلخواه
مرحله اول:
ابتدا باید آب اناز تازه بگیرید برای این کار به ۵ الی ۶ عدد انار بزرگ نیاز دارید و از وسط به دو نیم کنید و به کمک آبمیوه گیر دستی یا برقی آب انار را بگیرید و بعد از یک صافی رد کنید تا یکدست شود و تفاله ی داخل آن باقی نماند و یا می توانید از آبمیوه فروشی ها آب انار طبیعی تازه بگیریدمرحله دوم:
آب انار را به همراه شکر و نشاسته ذرت داخل قابلمه مورد نظر بریزید و کمی هم بزنید تا نشاسته و شکر حل شود و بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و شعله را ملایم کنید و مداوم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته شود و بعد لوکوم همانند باسلوق کم کم وسط قابلمه جمع شود و خودش را بگیرید وقتی به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید.مرحله سوم:
کف یک ظرف پیرکس یا چینی مستطیل شکل را نشاسته یا پودر نارگیل بریزید و بعد مایه لوکوم انار را اضافه کنید و با لیسک خوب مواد را صاف و یکدست پهن کنید و می توانید به دلخواه از انواع مغزیجات استفاده کنید و مجدد روی لوکوم انار را با نشاسته یا پودر نارگیل بپوشانید و ظرف را برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید. سپس دیواره های ظرف را با کمک لیسک آزاد کنید و روی یک تخته برگردانید و به اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان
نکات کلیدی:
- میزان شکر در این لوکوم انار بستگی به ترش بودن آب انار دارد و می توانید تا ۱۲ ق غذا خوری یا بیشتر بریزید.
- اگر دوست دارید لوکوم انار سفت تری داشته باشید می توانید کمی نشاسته ذرت را بیشتر بریزید و اگر شل دوست دارید می توانید مقدار نشاسته را کمتر بریزید.
- در بعضی از رسپی بجای شکر از عسل نیز استفاده می شود.
- می توانید برای قرمز شدن رنگ لوکوم انار کمی از رنگ خوراکی قرمز نیز استفاده کنید