یک لیوان فرانسوی چند گرم است

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
یک لیوان آرد ، شکر ، کشمش ، پودر قند ، پودر نارگیل ، روغن مایع ، ماست ، برنج خشک و ...چند گرم است


یک لیوان فرانسوی دسته‌دار آرد معادل ۱۵۰ گرم است.

یک لیوان فرانسوی دسته‌دار شکر معادل ۲۳۰ گرم است.

یک لیوان فرانسوی دسته‌دار کشمش معادل ۱۸۰ گرم است.

یک لیوان فرانسوی دسته‌دار پودر قند معادل ۱۶۰ گرم است.

یک لیوان فرانسوی دسته‌دار پودر نارگیل معادل ۹۰ گرم است.

یک لیوان فرانسوی دسته‌دار روغن مایع معادل ۲۲۰ گرم است.

یک لیوان فرانسوی دسته‌دار ماست معادل ۲۰۰ گرم است.

۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار برنج خشک ۲۰۰ گرم است.

یک قاشق غذاخوری آرد معادل ۱۰ گرم است.

یک قاشق غذاخوری شکر معادل ۱۲ گرم است.

یک قاشق غذاخوری پودر قند معادل ۱۰ گرم است.

یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت معادل ۷ گرم است.

۱ پیمانه آرد معادل ۱۵۰ گرم است.

۱ پیمانه شکر معادل ۲۰۰ گرم است.

۱ پیمانه روغن معادل ۲۰۰ گرم است.

۱ پیمانه شیر معادل ۲۵۰ گرم است.

۱ قاشق غذاخوری روغن معادل ۲۰ گرم است.

۱ قاشق غذاخوری ماست معادل ۲۵ گرم است.

۱ قاشق غذاخوری آرد معادل ۲۰ گرم است.

۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو معادل ۱۰ گرم است.

۱ قاشق غذاخوری خامه معادل ۲۵ گرم است.

۱ قاشق غذاخوری عسل معادل ۳۰ گرم است.

۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه معادل ۱۰ گرم است.

۱ قاشق غذاخوری کره معادل ۲۰ گرم است.

۱ قاشق غذاخوری پودر گردو، نارگیل و پسته معادل ۲۰ گرم است.
Û°Û¹_Û²Û´_ÛµÛ¹_ZM8GW2vPVz9MUPmm6b7L61EeFETAzKalKOFqJNulwJeQSqdVVq.jpg_512X512X70.jpg

نکته


*در آشپزی و شیرینی‌پزی منظور از قاشق سوپخوری همان قاشق غذاخوری است.



*منظور از قاشق چایخوری همان سومین قاشق یا قاشق مرباخوری است، البته در این زمینه توافق یکسانی وجود ندارد اما معمولا به همین ترتیب است.



*هر پیمانه هم معادل یک لیوان دسته‌دار فرانسوی است.

نکته مهم برای اندازه‌گیری مواد مرطوب و فشرده مثل خامه و شکلات مایع


برای اندازه‌گیری موادی مثل کره و شکر (البته منظور شکر قهوه‌ای است که حالت و بافت مرطوب دارد)، انواع کره آجیل و مغزها مثل کره پسته یا بادام زمینی، نوتلا و شکلات آب کرده و موادی از این دست بهتر است مواد را با قاشق در پیمانه مورد نظرتان بریزید. سپس سطح روی مواد را با قاشق یا لیسک فشار دهید تا فشرده شوند و پیمانه کاملا پر شود. برای موادی مثل خامه و ماست پیمانه را پر کنید و چند بار به آرامی روی سطح کار بزنید تا حباب‌ها از بین بروند و پیمانه دقیقا در اندازه مورد نظرتان پر شود. اگر حباب از بین رفت و سطح پیمانه پایین رفت مقداری دیگر از مواد را اضافه کنید تا به اندازه مورد نظرتان برسید.

 

بالا