چرا پنکیک های من این رنگی در نمیاد و رنگ و وارنگ میشه؟؟؟؟
صنم Guest Dec 30, 2020 #3 هایدی گفت: مشاهده پیوست 4613 چرا پنکیک های من این رنگی در نمیاد و رنگ و وارنگ میشه؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... به خاطر آردته احتمالا از آرد سبوس دار استفاده میکنی کلا واسه کیک و دسر و پنکک باید از آرد سفید استفاده کنی
هایدی گفت: مشاهده پیوست 4613 چرا پنکیک های من این رنگی در نمیاد و رنگ و وارنگ میشه؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... به خاطر آردته احتمالا از آرد سبوس دار استفاده میکنی کلا واسه کیک و دسر و پنکک باید از آرد سفید استفاده کنی
استارتر استارتر هایدی Guest Dec 30, 2020 #4 هلنم گفت: نیت نمیکنی قبلش?? کلیک کنید تا باز شود... اره دل به کار نمیدم??
استارتر استارتر هایدی Guest Dec 30, 2020 #5 جوجه رنگی گفت: به خاطر آردته احتمالا از آرد سبوس دار استفاده میکنی کلا واسه کیک و دسر و پنکک باید از آرد سفید استفاده کنی کلیک کنید تا باز شود... ارهههه این آرد گندمه?مرسی عشقم
جوجه رنگی گفت: به خاطر آردته احتمالا از آرد سبوس دار استفاده میکنی کلا واسه کیک و دسر و پنکک باید از آرد سفید استفاده کنی کلیک کنید تا باز شود... ارهههه این آرد گندمه?مرسی عشقم
صنم Guest Dec 30, 2020 #7 هایدی گفت: ارهههه این آرد گندمه?مرسی عشقم کلیک کنید تا باز شود... خواهش عزیزم
اشی_مشی Guest Dec 30, 2020 #8 من با ارد تک درست میکنم همیطوری میشه ببین یه تابه خوب بردار ک نچسپ باشه روغن هم خیلی کم فقط تهشو چرب کن موادت رو هم یکدست بریز همینجور میشه
من با ارد تک درست میکنم همیطوری میشه ببین یه تابه خوب بردار ک نچسپ باشه روغن هم خیلی کم فقط تهشو چرب کن موادت رو هم یکدست بریز همینجور میشه
استارتر استارتر هایدی Guest Dec 30, 2020 #9 chatr_baran_khorde گفت: اردو سه بار حتما سه بار الک کن کلیک کنید تا باز شود... الک کردم عزیزم?
chatr_baran_khorde Guest Dec 30, 2020 #10 هایدی گفت: الک کردم عزیزم? کلیک کنید تا باز شود... ارد کیکم باشه