یه چیزی میگم بگین من بدبینم یا واقعا اینطوریه

یه نفر،

⭐کاربر برتر⭐
ما امسال سال اخرمونه بعد یه همکلاسی دارم من خودم با کسی صمیمی نمیشم ..کلا ۴تا استادمون مرده یکیشون جوون تره ۴۰ سالش ایناست..بعد این دختره میاد میگه اقای فلانی بهم گفت اوکی گفتم خب که چی؟گفت نه به کسی نمیگه اوکی بامن سرد شده..یا دیدم ردیف اول سمت دیوار نشسته زنگ اون مرده قبل اینکه بیاد اورد صندلیشو چسبوند جلوی جلوی کلاس..یامیره میشینه میگه توهم بیا یه سوال مسخره دراورده میگه بیا میخوام از فلانی(همین مرده)بپرسم
تااینجاشم طبیعی باشه از اول روز کرمم نداشت روصورتش..دیوم قبل اون مرده یه دفعه به صورت ریمل زده و کرم پودر زده اومد بالا.
من چیکار کنم هنشم میاد به من میگه سن بلوغش نیست که بگم تو فازه

علامه طباطبایی

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
هربار اومد حرف بزنه بگو آهان اونکه سن باباته رو میگی

چندبار بگی دیگه یا آدم میشه یا به تو دیگه نمیگه

طوطیا

⭐کاربر فعال⭐
ما امسال سال اخرمونه بعد یه همکلاسی دارم من خودم با کسی صمیمی نمیشم ..کلا ۴تا استادمون مرده یکیشون جوون تره ۴۰ سالش ایناست..بعد این دختره میاد میگه اقای فلانی بهم گفت اوکی گفتم خب که چی؟گفت نه به کسی نمیگه اوکی بامن سرد شده..یا دیدم ردیف اول سمت دیوار نشسته زنگ اون مرده قبل اینکه بیاد اورد صندلیشو چسبوند جلوی جلوی کلاس..یامیره میشینه میگه توهم بیا یه سوال مسخره دراورده میگه بیا میخوام از فلانی(همین مرده)بپرسم
تااینجاشم طبیعی باشه از اول روز کرمم نداشت روصورتش..دیوم قبل اون مرده یه دفعه به صورت ریمل زده و کرم پودر زده اومد بالا.
خوب شاید خوشش اومده از استاد .اگه هر دو مجردند چه اشکالی داره .
شما خودتو درگیر نکن .

رول دارچینی

⭐کاربر ویژه⭐
تجربیای سال اخر با استاد زیستشون تو دبیرستان اینجوری بودن یادمه😂😂

استارتر
استارتر
یه نفر،

یه نفر،

⭐کاربر برتر⭐
تجربیای سال اخر با استاد زیستشون تو دبیرستان اینجوری بودن یادمه😂😂
🤦‍♀️🤦‍♀️خودشونم بعدا یادشون بیفته خجالت میکشم
من فکر میکردم فقط راهنماییا این خزوخیل بازیارو دارن

علامه طباطبایی

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
حرف زد بگو عزیزم تو عاشقی کور شدی نمی‌بینی

اینکه بقیه میبینن طرف هم سن باباته جای تعجب و قهر نداره

تو هم سعی کن کور نباشی سنتو از سن اون کم کنی ببینی چند سالش بوده وقتی به دنیا اومدی

آپلود فایل یا ویدیو

بالا